Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

14 Mayıs yeni Bir Miladın Başlandıcıdır

CEMALETTÄ°N SAK

01.05.2023 / 00:00

14 Mayıs seçimine az bir zaman kaldı.Gençler yeni oy verecekler yüzdelik sırasında 7-8 lik bir etki yapıyor ve herkes gençler üzerinde etki etmeye çalışıyor.Bizde elimizden geldiÄŸince raflarda olmayan Tecrübelerimizi aktaralım.



14 Mayıs seçimi neden önemli.Bir yanda ülkemizin milli konularda birlik beraberliÄŸini geleceÄŸini düÅŸünen bir kesim var bir yanda ise elinde avuvucunda ne var ne yok ise dağıtıp ülkemizi sonrasında zor bir duruma düÅŸürmek isteyen zihniyetler var.



Bir yanda kendini hizmet yolunda yarışan ve soylediklerini yapmaya çalışanlar var bir yanda ise soyleyip yapmayan unutanlar var.



Ülkemizde sadece ErdoÄŸan düÅŸmanlığı yani o gitsin de ülkemiz ne olursa olsun zihniyetinde olanlar var.Genç kardeÅŸlerim.2005 yılında rte baÅŸbakan iken ilaçların hastaneden deÄŸil tüm eczanelerden alınacağı ve isteyen herkesin tüm hastanelere gideceÄŸi vaadini veriyordu.Niye soyledim bugun ki durun çok deÄŸil 18 sene once yoktu.buyukleriniz sizlere siz ne gördünüz derken çektikleri sıkıntıları diyor.20 sene oncesinde bu günkü imkanlar yoktu malesef az da olsa youtubede geçmeiÅŸe dair üç beÅŸ video izleyin.



Bugün ekonomik sıkıntılar yüzünden iktidardakilere kızıp herkesten ülkenizden vaz geçmeyin.Bizler dün yanlış yapmış olabiliriz ve sizler bu yanlışı görüp düzeltme imkanlarına sahipsiniz.



Siyasette kendinize yer ve zaman açın atılın.Bugün beÄŸenmediÄŸimiz siyasi aktörlerin yerlerinde olmak ülkemize katma deÄŸerler kazandırmak için mücadele edin.



Bugün iktidarda veya makamlarda duranlara her türlü iftira atanlar ,hırsları yüzünden çamur atanlar,menfaatleri yüzünden karalayanların yerine geçiç çalışarak doÄŸru dürüst insan olarak sizler yer alın.GeçmiÅŸimiz Çanakkalede hoÅŸaf ve bir dilim ekmekle savaşırken bu günlerde bizler rahat olmamalıyız.



620 sene Osmanlı geçmiÅŸimizi bilmeden 1920 senesine takılıp kalmayalım.Zaman teknelojiden yana.Her ÅŸeye anında ulaşım mümkün.Sadece azıcık araÅŸtırmak gerek.



Bugün ülkemizde yapılan yükselmeyi engellemek isteyenler hep bir olmuÅŸ hani diyorya 300 milyar dolar para gelecek...Peki onu diyene demiyormusunuz bu ülkede yaÅŸayanlar biziz getir yıne parayı yapılsın yatırımlar.herkes faydalansın..Neden seçimi bekliyorlar.RTE mi yıyecek parayı..Bu kadar ucuz ve boÅŸ siyaset olur mu..CIA amerikan desteklediÄŸi avrupanın koruklediÄŸi bir muhalefet..



Nefret söylemlerinin arttığı deÄŸil bir olmanın az ile mutlu olmanın paylaÅŸma ile mutlu olmanın yollarını arıyalım.



14 Mayıs BaÅŸkanlık seçimi Ülkemize 

Milletimize ,Müslüman alemine,Umudunu ülkemize baÄŸlayanlara ÅŸimdiden hayırlı olsun.



Allah ülkemize yan bakmayı aklından geçirene bile fırsat vermesin Ä°NÅžALLAH.  

Bu yazi toplam 589 defa okundu
Yazarın Diğer Yazıları
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler