Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Seçim ve Sonuçları

CEMALETTÄ°N SAK
Köyümde 504 seçmen ile girdiğimiz Muhtarlık seçiminde üç aday yarıştık.Oldukça demokratik geçen seçim sonuçları Ali Kemal Beşikçi 105 oy,Kemal Şimşek 113 oy ve 214 oy ile köy halkımın te
04.04.2019 / 00:00


 



Tarihinin oy rekorlarını kırması gereken Ankara ve Ä°stanbul ÅŸu an için bir kaos içinde.Medyada oylar çalındı ibaresi ve bir çok video varken karşıt kesim örtpas içinde.



Sonunda ne olacaksa olsun ama seçimlerde tekrar sayılmasında herkesin adamı varken itiraz neden yapılmakta. Acaba itiraz eden CHP kanadı bir ÅŸeylerimi kaçırıyor da alel acele bir iÅŸler yapılıyor.



Rize Belediyesi ve Rahmi Metin 



Sayın Rahmi Metin beyi Rize Belediye BaÅŸkanlığını kazandığı için Tebrik ediyorum.



Geçen 5 yıl boyunca ReÅŸat beyin yanında duran 11 meclis üyesinin Rahmi beyin yanında olduÄŸuna açıkçası üzüldüÄŸümü ifade etmeliyim.BaÅŸarısızlığının faturası kesilen ReÅŸat Kasap beyin bu kiÅŸilerin etkisi yokmuydu.Rahmi baÅŸkan seni bu konuda uyarmak istiyorum.Sen ve ekibin biirlik olursa baÅŸarı olur.Herkes ayrı bir telden oynarsa fatura sana kesilir.Üzülen sen olursun.



Ortaokul mezunlarının bulunduÄŸu bir meclis bir öÄŸrencinin bulunduÄŸu bir meclis babadan oÄŸula devreden meclis üyeliÄŸi ne kadar baÅŸarılı olur tartışılır.



Kaçak ruhsatsız yerlerde iÅŸlem yapmayan zabıtalar , sahilde yapılan binbir yanlışlar , Adam kayırmalar devam ettikçe baÅŸarı elde edilemez.Adalet Herkese eÅŸit yapılmalı.



Allah yeni dönemde yeni sayfalar açılmasını güzel hizmetler yapılmasını nasip etsin..  



Reis ve TeÅŸkilat



Seçimlerde Beka diye seslenen Reis ‘i kimseler anlamıyor.TeÅŸkilatlar zayıflamış nerde bir koltuk nere bir zaaflık varsa oraya hucum ediliyor.



Bakılmıyor burada liyakat varmı.Halka inilmedenüst kimlikle bakılmaya baÅŸlandı.Halkın istediÄŸine deÄŸil yapanın eline bırakıldı birçok iÅŸ.Ä°ÅŸ yapmak için gelen ekipler yapmamak için çaba sarfetmeye baÅŸladı.Ve biz basbas bağırıyoruz nereye gidiyor bu ülke diye.



Her sorunu Reise ulaÅŸtırmak için çaba sarfetmeye uÄŸraşırken kurum ve kuruluÅŸları oluÅŸturanlar kendi menfi duygularına yenik düÅŸmeye baÅŸladı.



Biz daha dün 15 temmuz ihanetini kapatmadan yeni ihanet çeteleri her yönden saldırmaya devam ediyor.



DüÅŸman düÅŸmanlığını edecek önemli olan bizim tutum ve davranışımızdır.Biz bir düÅŸünmezsek birlik için hareket etmezsek bizi bu coÄŸrafyada yaÅŸatmazlar.



2019 yılı yerel seçimler ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.Allah bizlere kötülük düÅŸünenlere fırsat vermesin..



Amin..





Etiketler: reis teÅŸkilat
Bu yazi toplam 1043 defa okundu
Yazarın Diğer Yazıları
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler