Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize muhtarlar DerneÄŸi Genel Kurula Gidiyor

CEMALETTÄ°N SAK
Rize'de bundan sonra hiç birşey eskisi gibi olmayacak...
12.10.2016 / 00:00


Rize Muhtarlar derneÄŸinden bir süredir rahatsız olan  Muhtarlar,  kendi aramızda yaptığımız  iÅŸtiÅŸare sonunda DerneÄŸi genelkurul seçimine gitmek için imza toplamaya baÅŸladık.Salı günü itibari ile Rize muhtarlar DerneÄŸine imzalar verdik.



Geçen yıl Rize Muhtarlar DerneÄŸi seçiminde görev süresi biten Muhtarları delege yaparak seçimi kazanan Sayın Mustafa ErbaÅŸ , Muhtarlara verilen sözlerini tutmadığı , Muhtarlar ile beraber hareket etmediÄŸi , Kurumlar arası dialoÄŸu saÄŸlayamadığından , zaaflarının olduÄŸundan yakınan üye Muhtarların beÅŸte birinin  imza karşılığında genel kurula gidilmesi gerekirken , 88 üyesi bulunan DerneÄŸimizin  , 45 (kırk beÅŸ) imzasını alarak ve o Kırk beÅŸ imza kendi aralarımızda yapacağımız  iÅŸtiÅŸare sonunda çıkaracağımız adayı destekleyerek seçime gideceÄŸiz..



38 Üye olamayan Muhtarların,  en kısa zamanda üye olamaları için çalışmalar yapılacak ve üye olmalarını saÄŸlayacağız.



Yıllar önce çok zor ÅŸartlarda Muhtarlar DerneÄŸini kuran eski Muhtarlar ve sayın ErbaÅŸ'a ,  yaptıkları  çalışmalaradan dolayı teÅŸekkürlerimizi ifade etmek istiyorum.Eski yıllarda daha zor dönemlerden geçiliyordu.Bununda hakkını yemek olmaz.



Üyelerin yüzde ellibir imzasını alan bizler 45 imzaya bırakarak , seçime gidilmek üzere Muhtarlar DerneÄŸine dilekçelerimizi sunduk.Sayın BaÅŸkan ilgili tutanağımız ile genel kurul kararını almak için toplantı yapacağını ifade ettler.



Åžimdi ana sebep olan seçim kararı genel kurula neden gidildi?



Küresel döngülere ayak uyduramayan , Kimsenin koltuklara yapışıp kalmayacağını , yeni nesillere daha çok fırsatlar verilmesi , tek taraflı idoolojik düÅŸünceden çok çok taraflı idorolojik düÅŸüncelere sahip insanlara yol vermek , önünü açmak , insanlara daha çok imkan ve yardım yapabilecek olan kiÅŸilerle yani iÅŸleri ehli olanlara verilmesine dikkat etmeliyiz.



Rize'miz Yıllarca brokrasinin tam kalbinde durmuÅŸ iki baÅŸbakan bir Reisi Cumhur içinden çıkarmasına raÄŸmen , Rize hak ettiÄŸi yerde deÄŸildir.



Kurumlarda yapılması gerekenin yapılmadan vatandaÅŸlara haksızlıklar yapıldığı , Rize'nin olmazsa olmazı Çaykur'un sorgulanamaz olduÄŸu , Yapılan bunca usulsüz yapılara ve yönetimlere kimseden ses çıkmadığından bizler Demokrasinin temelde Muhtarlardan baÅŸladığını düÅŸünerek Milad olan Rize Muhtarlar DerneÄŸi seçiminden sonra tek tek bunların hepsi ile mücadele edecek olan yönetim kadromuzda inÅŸallah Rize'de çığır açacak iÅŸler yapılacaktır.



Kurumları çifliklere çevirenler , bugün git yarın gel diyenlere , karşısında seçilmiÅŸ muhtar ile konuÅŸmasını bilmeyen ile , saygı unutmuÅŸlar ile , hizmete mani olanlar ile , Belediyesi , Özel Ä°daresi , Dsi'si , Karayolları  ve bir çok müdürlükler.



Yıllarca Rize'nin önüne set olan kiÅŸiler , iÅŸimiz sizlerle olacak.Rize'nin önünü kimse kesemeyecek.Herkes elini taşın altına koyacak.Muhalefet te olacak alkış tutanda.Ama Rize mevzu olunca tek yürek olunacak.Birlikten kuvvet doÄŸar atasözünü unutmayacağız.El ele vererek Rize'nin çıtasını yükselteceÄŸiz.



Rize'ye dışardan gelenler gitmemek için can atacak.Ä°stenilmeyen deÄŸil can atılan yer olacak.Bunu yapmak , seviyeyi yükseltmek bizim elimizde.



Yürümesini bilmeyen insanlarımıza cam korkuluk yapan Belediye BaÅŸkanı ile alay etmek yerine biz yürüyüÅŸü öÄŸreneceÄŸiz.Hep birlikte inÅŸallah refah seviyesini yükselteceÄŸiz.. 



Gelecek olan yönetimde zaafları olan , kaygısı , tasası olan olmayacak.Sesi gür , araÅŸtırmacı ,iÅŸini seven , çevreci , Devletçi ve Milletçi olacak.



Rize eskisi gibi olmayacak her ÅŸey hak ettiÄŸini ve daha güzeline kavuÅŸacak..









Etiketler: rize
Bu yazi toplam 2739 defa okundu
Yazarın Diğer Yazıları
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler