Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Mesnetsiz İnsanlık

CEMALETTÄ°N SAK
Ne hallere düştü zavallı insanlık
16.12.2015 / 00:00


Televizyon izlemeye artık cesaret edemiyorum.Her gün ÅŸehit haberi doÄŸuda , Suriye'de ve o coÄŸrafyada savaÅŸanlar ve ölenler.TV'ler haber diye hergün bunları vermekte.



İnsanlık bu kadar ucuz mu sizce?



SavaÅŸ ne için? Gerekli mi?



Kana susamışlık çoluk çocuk periÅŸan halde , aileleri dağılmış , sakat kalmış umurlarınızda mı?



Yalan dünya.



Birde bu olaylara şıkşıklayanlara ne demeli?



Vatan hainleri demek az sanırım.



Bu kadar ölüm emirleri verirken sızlamayan kalpler kalp olabilir mi?



Yatağında Åžehit edilen Askerimiz.Pusuda Åžehit düÅŸen Mehmedimiz.



Ne uğruna arkadaş.Kullanılmaya ne kadar alışmış bir milletsiniz.



Birçok ÅŸahit olduÄŸum konuÅŸmalar içinde ''Bu Rize'liler kadrolaşıyor,Koltukları kapıyorlar,Nere baksan Rize'li Müdür '' filan konuÅŸuluyor.Bende önceleri duymamazlığa veriyordum am ÅŸimdi onlara ''Bak arkadaÅŸ vatanına ihanet eden , adam satan , Vatanı için fedakar olmayan Rize'li varmı? Bu yüzden o makamlarda koÅŸuÅŸturma içindeler.



Bu vatan herkese yeter.Birlikte geçmiÅŸte baÅŸarılı olduysak yine oluruz.Kullanılmamak için uyanık olmak ÅŸart.Okumak ÅŸart.Sorgulamak ÅŸart.



Biz bunları yapmaz isek bizide kullanırlar.Ä°çimize hainleri de sokarlar.Ä°çimizde doÅŸalan binlerce ajanlar var.Bazıları Fetö , bazıları Selahattin bazıları Kemal olmuÅŸlar.



Peygamberimiz ilmi Siyaset yapardı.Günümüzde politika adına dönüÅŸtürülmüÅŸsede siyaset ile alakası olmayan iki zıt düÅŸünceye mahsustur.Siyaset edenlerde kesinlikle yalan dolana yer yoktur.Ama politikada yalan serbest vaat vermek serbest.



GeçmiÅŸe bir bakında sorgulayın doÄŸruluk o yokluklar zamanında mı yoksa ÅŸimdi bu bol zamanda mı daha iyi?



Günümüzde her alanda imkanlar daha fazla olmasına ramen hayat kötüye giderken geçmiÅŸte yokluk yıllarında daha iyiydi.



Ne yaparsak yapalım Bayrak, Millet,Devlet hakkında birlik olalım.1.7 milyar müslüman olan Dünyada baÅŸsız olmadan ilerlemek olmaz.Dünyada müslümanların başına geçmiÅŸte olduÄŸu gibi HALÄ°FE ÅŸart.



En küçük köy ve mahallelerde bile Muhtar varken koskoca Müslümanları yönlendirecek liden yok.Papa ne iÅŸ yapar ve kimi temsil eder.Ä°ncelemek gerekir.



Bu coÄŸrafyada yaÅŸayan annesi babası Müslüman olan kardeÅŸlerim.Bazılarınıza zor gelmiÅŸ olsada Ä°man gideceÄŸimiz yer orası.Uymayın ÅŸeytana gelin imana,



Allah 'a emanet olun..

Etiketler: iman
Bu yazi toplam 3268 defa okundu
Yazarın Diğer Yazıları
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler