Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Dört duvar içinde Tayyip Erdoğan

CEMALETTÄ°N SAK
Tayyip Erdoğan ve Ak Parti nereye gidiyor.Herşeyi güllük gülistanlık gösterenler.
11.07.2019 / 00:00


 



2019 ErdoÄŸan için hiç de olumlu baÅŸlamadı.Olumsuzluklar etrafında çoÄŸaldıkça kayıpları arttı.Çevresinde olan bir takım iÅŸbirlikçiler 17 yılda yaptıramadıkları ülkeyi bölme yıkma çabalarını ErdoÄŸana kendi elleri ile yaptırmaya  çalışıyorlar.15 Temmuzda darbe ile de baÅŸaramadılar.



Bakınız ErdoÄŸana ulaÅŸmak eskiden kolaydı.Åžimdi ise hiçbir ÅŸekilde ulaÅŸmak mümkün deÄŸil.Yazdığınız bir mektup , danışmanlar üzerinden , siyaset üzerinden ulşılabilirdi.



Çember içine alınan ErdoÄŸan çevresindekilerin yanlış yönlendirmeleri sonucunda sona yaklaşıyor.Belki içlerinde hala kendini gizlemiÅŸ iÅŸbirlikçiler var.Biz bilemiyoruz ama istihbarat uyuyor mu? Sorusuna biz halk olarak sormak istiyoruz.



Fetönün hain saldırıları devam etmekte. Fetönün siyasi ayaklarına dokunulmadı ve bunlar Ak Parti içinde hala cirit atıyorlar. Gerçek partizanları oradan uzaklaÅŸtırıp yerlerine kendileri girmekte. Ak Parti son yıllarda tüm ülke genelinde amacına hizmet yolundan ÅŸaÅŸmıştır. Gelen kendi cebini doldurmaya yandaÅŸ olmaya ihale kovalamaya baÅŸlamıştır.



Bunları alenen yapıyorlar ki gerçek AK Parti sevdalıları bunları görsün davadan soÄŸusun diye.Bizler bu tip oyunları görmekteyiz.Davadan vazgeçme gibi bir lüksümüz de yok.Amaç bu millete hizmet Türkiye ve Ä°slam düÅŸmanlarına göz açtırmamak.Bunun için biz ve davaya sahip kiÅŸiler bu bilinçle devam etmekteyiz.



Etrafımızda ki yöneticiler be kadar telefonlara bakmasada , Bu millete sadece selfi gözünden baksada , bulunukları makamları buÅŸuna kullansalarda as olan biz hep aynı yerdeyiz.ama onlar tarih sayfasında silinip kötü yad edileceklerdir.



Nasıl ki Ekrem Orhon unutulmadı yıllar geçsede ama onlar unutulacaklar. Kafa patlatın ÅŸimdi Ak Parti ilk dönemde 3. Sıra bir milletvekili vardı adını hatırlayan var mı? Tabiki yok.



Sizler kalıcı bir hizmet yapmazsanız sizler unutulursunuz.



Etrafımızda öyle sıkıntılar var ki çözüm yeri meclis ama umrularında deÄŸil. Siyaseti meslek edinmiÅŸler orada olmazsalar aç kalırlar. Bazıları için bir yerden dışlansa baktın öbür partiye geçmiÅŸ.Çünkü iÅŸ olarak bakıyorlar.Bu tiplerin hizmet getirme gibi bir derdi varmı?



Åžu hor görülen küçük Esnaf olmazsa Türkiye aç…2020 TL asgari ücretle geçinilir mi? Geçinilmez ama ne yapıyor gidip bakkalından veresiye alıyor, Nalbura takıyor, kasaba takıyor, elektrikçiye veresiye yaptırıyor bir kısmını ödemiyor sonrasında çok yığılınca oradan taşınıyor. Hop veresiye yazan esnaf alamadığı için kalan borcu siliyor. Size soruyorum ÅŸimdi asgari ücretliyi kim bakıyor?



BaÄŸkur primleri tavan yapmış vatandaÅŸ ödeme zorluÄŸu çekerken,yaÅŸa takılıp bekleyen esnaf primödediÄŸi halde alacağı maaÅŸ aÅŸağı düÅŸerken , kar marjlarının düÅŸtüÄŸü bir zaman diliminde ,masrafların karları geçtiÄŸi bir dönemde,parası olanın ticaret yaptığı bir dönemde siyasilerin iÅŸ yükünü hafifletmesi gerektiÄŸi yerde bir ÅŸey yapmamaları  Ak Parti ve ErdoÄŸan sona mı yaklaşıyor konusur olmaya baÅŸlamıştır.



Cumhuriyet tarihinde son on yılda ülkemize bu kadar saldırı olmasının da sebebi ErdoÄŸan ve birkaç kiÅŸilik arkadaÅŸları sebeptir.Ülkemizde geride kalmışlığın tekneloji ve diÄŸer sebeplerden dolayı ataÄŸa kalkması teröre darbe darbe yapılması da ErdoÄŸan ve ekibinin sebebindedir.



DüÅŸman sana engel yapmaya çalışıyorsa baka sebep aramaya gerek yok doÄŸru yoldasın.



Allah ; ülkemize hainlik edenlere içerde ve dışarıda fırsat vermesin.Dinimize yan bakanları ıslah etsin,Bayrağımıza özgürlüÄŸümüze göz dikenleri Allah kahru periÅŸan eylesin.



Allahın selamı bereketi üzerinize olsun.



 



  

Bu yazi toplam 1439 defa okundu
Yazarın Diğer Yazıları
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler