Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Bu Fanatiklik Mi?Yoksa inat mı?

CEMALETTÄ°N SAK
Yanlış yalışı kovalıyor ama doğru neden bulunamıyor?
27.02.2014 / 00:00


   Gün geçmiyor ki skandalların arkası kesilmiyor.Koca koca adamlar kaset,montaj peÅŸinde dolanıyor.Yazık ülke gündemini oluÅŸturacak ,birliÄŸimizi pekiÅŸtirecek onca olaylar varken ..



  Olaylara objektif bakmak gerekiyor ama iki tarafta küsüyor.DoÄŸruları kaldıramıyorlar.Oysa doÄŸruluktan bahsedilmiyor mu?Bunlar kafalarına takmışlar Ak parti ve genel baÅŸkanını indirme ve yıprakma senaryolarına baÅŸladılar.Aslı astarı olmayan kasetler sanal medyayı karıştırıyor.BaÅŸbakan yoÄŸun bakımda diye twitler atılıyor ama BaÅŸbakan dimdik ayakta ve miting miting geziyor.



GeçmiÅŸten alıntılar ile hafızamızı bi yoklayalım.



   Daha dün sokaklarda konuÅŸulanlar DSP liderinin ,birilerinin hastanesinde öldürülmek istendiÄŸini duymayan yok sanırım.O unutulmayan kare



ve manÅŸetler



http://www.platinhaber.com/d/news/61696.jpg





   Bu resimlerde habere konu olanları herkes biliyor sanırım.Bir kez daha gerçekler ile tekrarlayalım.Hastanede zehirlenmek istendi rahmetli Ecevit.Hastaneden çıkınca iyileÅŸti.O zat her daim yanında deÄŸilmiydi?



   Bugün Rize'mizde Saadet partisi adayına destek veren, finansorlüÄŸünü karşılayanlar ile iÅŸbirliÄŸi içindeler.CHP her köÅŸede saÄŸ parti olan saadet partisine oy kazandırma derdine düÅŸtü.Peki bundan ne çıkar saÄŸlayacaklar ki ,kendi partilerini düÅŸünmüyorlar sorusu kafamı karıştırmıyor deÄŸil!Kendine ihanet bu olsa gerek.



   BaÅŸbakanı memleketinden düÅŸürmek isteniyor ise çıkarlar ortak paydada birleÅŸiyorsa bu iÅŸte bir bityeniÄŸi vargibi geliyor aklıma sizcede öyle deÄŸil mi?



 --Ak Parti aday seçimlerinin yanlış yönlendirilmesi,meclis üyeliklerinin yanlış olması,sıralama ile oynanılması BaÅŸbakanın ÅŸehrinin Belediye baÅŸkanlığı seçimini zora soktuÄŸu bi aÅŸikardır.BaÅŸkanların aday gösterilmemesi,adayların yanlış yönlendirilmesi,Çaykur çay fabrika iÅŸçilerinin sendikalardan dolayı sıkıntıları,mevcut merkezimizin sıkıntılarının giderilmeyiÅŸi 30 martta sandıkta herÅŸeyi konuÅŸturacaktır.



EÄŸer ki ; Ak parti adayı kazanamaz ise il ve ilçe yönetiminin ,vekillerin  durumunu ve tutumunu merak ediyorum.Hatayı kimde arayacaklar.GündoÄŸdu bölgesi 2010 yılında afet yemiÅŸ bu zamana kadar 60 trilyona yakın yatırım bölgeye gelmiÅŸtir.Seçmen bunlara bakmıyor artık.Ä°kili dialoglara bakıyor.Bir siyasetçimizi zaten gündoÄŸdu'da pek sevmezlerken ona bir tane daha eklendi.



Ä°ÅŸte kaybetme nedeni.



Herşeyin hayırlısı ile.



 



 



 



 



 



 



 



 



 

Bu yazi toplam 3751 defa okundu
YORUMLAR
mehmet asal: 
""
kardeşim yazmican diyorum yine sabredemiyorum kimse bir yerlerde suçlu yada yanlış aramasın bugün rizemizde eğerki başbakanımızın memleketinde mehmet bekaroğlu konuşuluyorsa bunu ilk önce rize ak parti teşkilatı kendisine sorması lazım. rizemizde birşeyleri yanlış yapıldığını görmeseydi ne işi vardı rizede mehmet bekaroğlu siyasetci bir insan rizede otorite boşluğunu gördü vede değerlendirecek sonrasında fatura ile veya ilçeyemi kesilir orasını bilemem. şunu da söyleyeyim sokağa çıkıp insanlarla bire bir konuşamayan bir ili her halde liderimiz recep tayyib erdoğan tutmaz
27.02.2014 / 18:38
Yazarın Diğer Yazıları
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler