Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

İYİ YÖNETİCİDEN İYİ BELEDİYE BAŞKANI OLMAZ

CEMALETTÄ°N SAK
Siyasette iyi olmak yeterli değil.Yaşanmış bir çok örneği varken 5 yıl sonra adın kesin kara liste de..
29.11.2018 / 00:00


Siyaset hata kaldıracak yanlış oynanacak yer deÄŸildir. GeçmiÅŸte onlarca güzel iÅŸler yapsanda batmış bir Belediye de  kurumda yönetici olunmaz  kiÅŸiye zarar verir.



 



Ä°lk önce girdiÄŸin yer Rize Belediye BaÅŸkanlığı.Gırtlağına kadar borca batmış bir kurum.Sonrasında çiçek böcek tartışmasında yatırımı ön plana çıkartan ve alt yapıya önem vermeyen bir ÅŸehir.Ä°çinde söz geçiremeyeceÄŸin iÅŸçi ve müdürlerin.Ä°mza attığı dosyayı okumayan bir baÅŸkandan devralacağın kötü bir kurum.



Åžehirde nere tutsan batmışlık ve kötü bir yönetim ÅŸekli ortada , Åžimdi kızıyor olabilirsiniz ama sokakta konuÅŸulanlar  böyle.



Åžehir içinde dere üstleri açılmamış,Bina ruhsatları alınmamış,büyük marketler  iÅŸ yerlerini açtıktan yıllar sonra ruhsatını almışken,Alt yapı kanalizasyon çalışmazken, Trafik sorunu , DoÄŸalgaz sorunu ekle babam ekle..



Bunlara cevap veremezsen sen kötüsün. GeçmiÅŸte ne kadar iÅŸ yaparsan yap, istediÄŸin kadar kibar ol. Senden isteyenin menfaatine bir dokun senden kötüsü yok .Bu Ülkemizin çoÄŸu yerinde aynı.



SeçilmiÅŸ olup ta iyi yöneten etrafında hiç duydun mu?



Muhtarından Belediye Başkanına Milletvekilinden Reise kadar memnuniyet yok.



Bizler Millet olarak asimile edildik artık.Hele RÄ°ZE.Ä°limizde yapılmakta olan Hava limanı , Ovit  tüneli ,Ayder dönüÅŸüm gibi bazı illerin devletten aldığı para kadar bir yatırımdır.Ama gel gör ki bize sıradan bir yatırım gibi görünüyor.



Bizde olan uyanıklılık ,asilik , yönetme duygusu  yönetilememe gibi etkenler hele kendimize olan özgüvenimiz en çok zarar veren etkenlerden biri.



Bunları göz önüne alarak Rize de yöneticilik yapan herkese Allah yardım etsin.



Allah yolunu açık etsin.





Etiketler: aday
Bu yazi toplam 1176 defa okundu
Yazarın Diğer Yazıları
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler