Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Ülkem Ne Kadar Gerçek

CEMALETTÄ°N SAK
Türkiye kalkınıyor mu yoksa hayal alemindemiyiz
03.09.2014 / 00:00


On iki yıldır iktidarda olan Ak parti;Sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın CumhurbaÅŸkanı olÅŸu ile daha da güçlendi.GörünüÅŸte Türkiye yaÅŸanacak bir ÅŸehir.Güçlenen yenilenen büyüyen bir ülke.



Bizler , dışardan baktığımızda , olayların çoÄŸunu ve sonrasını düÅŸünmeden  konuÅŸur aklımıza yattığında fikirlerde bulunuruz.Örnek verecek olursak Ä°srail'e ''one minute '' dediÄŸin zaman halkın ile kucaklaşıp o ülkeye tamamen boykot edeceksin.



Paraleller var aramızda diyip sonuna kadar gidecek ve sonuç alacaksın



Ergenekon var diyip onları salmayacaksın



Ülkede istikrar var diyip vatandaşın cebine de bakacaksın.



Büyüyen ülke oldığunu söyleyip , bir tane fabrika açmıyacaksın



Bu söylentileri dahada arttırabiliriz.Ama halk gerçekçi çözüm istiyor.630 yıl hüküm süren osmanlı dedelerimize layık evlatlar olmak istiyoruz.Hükümetin iç ve dış politikada sonuç veren çözümlere ve halka anladığı dilden anlatmaya eÄŸilmesi lazım.Benim cebimde TL yok sa siz büyümeden nasıl bahsedeceksiniz.Esnaf kardeÅŸim BaÄŸkur'unu ödeyememiÅŸ ise onu hastaneden yine faydalandıracaksın.Ä°çinde doktoru yoksa hastane veya okul yapmayacaksın.



Her iÅŸimiz görsellik.BaÅŸbakan gelecek asfaltlar yama olacak,otlar biçilecek vesaire.Çözüm yeri olan kurumlara gideceksin daha büyük sorunlarla karşılaşıp hayata küseceksin.



2014 yılı ve sonrasında 2023 hedefleri koyan sayın vekillerimiz ve danışmanları.Çayımızı toplarken beynimizde kota fazlası çayımızı hangi ahtapot fabrikacıya satacağımızı düÅŸünmeyeceÄŸiz.



BeÅŸ lira olan benzin ile dünya lideri olacağımıza üreten bir ülke olup on liradan benzin alalım.



Ben 30 mart yerel seçimlerinde TaÅŸlık köyüne Muhtar seçilen bir 77 milyon vatandaÅŸlardan biriyim.Sohbet ettiÄŸim kiÅŸiler sonuç istiyor.Fettullah Gülen suçlu ise yargı kesin sonucunu verecek ve denizler ötesinde onu alabilecek.Suçsuz ise onuda açıklayacak.HerÅŸey sürüncemede kalıyor.Sesi çıkanlar susturuluyor.



Ben inanıyorum ki Sayın baÅŸbakanımız ErdoÄŸan döneminde birçok iÅŸten haberi olmuyordur.HerÅŸey yolunda diyilip geçiÅŸtiriliyordur.Ama ülkemize helal olsun ki bir yazar kasa ile kriz geçiren ülke konumundan çıktır.



Rize Millet Vekilimiz Hasan Karal



Bu dönemde çok aktif olan sayın karal hemen hemen Rize'mizin tüm sorunlarını yük etmiÅŸ durumda.Kendisiyle Ramazan ayında  görüÅŸtüÄŸümde Köyüme gelip eksikleri yerinde göreceÄŸine dair söz verdi.Ä°lgisine TeÅŸekkülerimi ifade etmek gereksiminde bulundum.Ä°nÅŸallah gayretleri Rize'mize bir ÅŸeyler kazandırır..

Etiketler: ülke
Bu yazi toplam 3699 defa okundu
YORUMLAR
Bünyamin kopuz: 
"Akp"
Haklısınız şuanda tam bir ilerleyiş söz konusu ama ortada çokta net bir icraat yok paralel yapı deniyor polisler savcılar tutuklanıyor 1 gün geçmeden hepsi dışarda ya denileni yapıp kökünü kurutacaksınız yada bu işi göz boyama şov yapma işine dönüştürmeyeceksiniz.. Hastane ler yapılıyor iyi güzel ama hemşiresinden doktoruna kadar kadroda eksikler var bir yogun bakımda ortalama 5 hemşire oluyor ki bu normal deil nöbet usülü çalıştıkları için tıkanmalar oluyor ve bu her şekilde hastalara ve hasta yakınlarına yansımıs oluyor daha çok eksiklik var ama yazmak la bitmez... Okul var öğretmen yok böylece uzarda uzar artık yeni türkiye diyorsak direk işin köküne inmemiz lazım yoksa böyle oyalanıp duracagız yazınız çok güzel düşünceler de güzel teşekkür ederiz...
03.09.2014 / 19:57
Yazarın Diğer Yazıları
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler