Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Çay Cüzdanı Sahibi Emeklilerle Çalışan Emeklilere Ödenecek 5 Bin TL İkramiye 2 Gün İçinde Hesaplara Aktarılacak

Çay Cüzdanı Sahibi Emeklilerle Çalışan Emeklilere Ödenecek 5 Bin TL İkramiye 2 Gün İçinde Hesaplara Aktarılacak

Çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiye verilmesini içeren kanun Resmi Gazete'de yayımlandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın geçen haftaki açıklamasına göre 5 bin TL ikramiye 2 gün içinde hesaplara yatacak

28.12.2023 / 17:00

Ekonomiye iliÅŸkin düzenlemeler içeren 'Bazı Kanun ve Kanun Hükmündeki Kararnamelerde DeÄŸiÅŸiklik Yapılmasına Dair Kanun', Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan karar ile, çay cüzdanı sahibi emeklilerle çalışan emeklilere de bir defaya mahsus 5 bin TL ikramiye verilecek.



Destekten daha önce kapsam dışı kalan çalışan emeklilerin tamamı ile üzerinde çay cüzdanı bulunan emekliler de faydalanabilecek.



Emeklilere verilecek olan ikramiyenin ödeme tarihi SGK tarafından ilan edilecek ancak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, geçen hafta yaptığı açıklamada, "Çalışan emeklilerimiz için de kanun teklifi Meclis'te kabul edilip, Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra ödemeleri iki gün içinde yapacak ÅŸekilde hazırlıklarımızı tamamladık." ifadelerini kullanmıştı.



5 Bin TL ikramiye ödemesinin Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla birlikte Bakan Işıkhan'ın açıklamasına göre ödemeler 2 gün içinde çay cüzdanı bulunan emekli üreticiler ile çalışan emeklilerine hesaplarına aktarılacak.



 



Kaynak:YASEMÄ°N AKSU ÇELÄ°K






Etiketler: ÇAY
Bu haber toplam 303 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler