Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize Yeni Otogarına Kavuşuyor

Rize Yeni Otogarına Kavuşuyor

Rize Belediyesi tarafından Rize Åžehirler Arası Otobüs Terminali yapım çalışmaları baÅŸlatıldı.

10.05.2023 / 15:09

Rize Belediye BaÅŸkanı Rahmi Metin beraberinde Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Muhittin Aydın Bilsel ve teknik ekibiyle birlikte Çiftekavak mahallesinde bulunan ve polis kontrol noktası olarak kullanılan alanda incelemelerde bulundu. Zemin etüt çalışmalarının tamamlandığı projede fore kazık çalışmaları ve devamında terminal yapılarının inÅŸasına baÅŸlanılacak. BaÅŸkan Metin, çalışmaları yerinde gözlemleyerek son durumla ilgili bilgiler aldı.



Åžehrin giriÅŸi niteliÄŸindeki alanda inÅŸa edilecek olan otobüs terminali ihtiyaca cevap verecek büyüklükte ve bölgenin mimari dokusuna uygun olarak inÅŸa edilecek.



ReÅŸadiye mahallesinde bulunan ve ÅŸehrin yıllara nazaran büyüyüp geliÅŸmesiyle birlikte artan talebe cevap veremeyen eski terminal, yeni otogar yapıldıktan sonra kentsel dönüÅŸüm rezerv alanı olarak kullanılacaktır.



Bir 2 kişi görseli olabilir



Fotoğraf açıklaması yok.



Bir yol görseli olabilir



Cemalettin SAK






Etiketler: rize otogar
Bu haber toplam 561 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler