Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize'de Duraklar Taşındı Belediye Cep Durak Çalışmalarını Sürdürüyor

Rize'de Duraklar Taşındı Belediye Cep Durak Çalışmalarını Sürdürüyor
Rize kent merkezinde yapılacak kentsel dönüşüm nedeniyle Toplu Taşıma Merkezi sahil dolgu alanına taşındı. Rize Belediyesi, Menderes Bulvarı güzergahı üzerine cep duraklar yerleştirdi.
19.12.2020 / 17:33


Rize kent merkezindeki 1. etabı eski doktorlar sitesi olarak adlandırılan Maliye ve Belediye Bloklarından baÅŸlayarak Meteler kavÅŸağı olarak bilinen alana kadar olan 23 dönümlük alanda kentsel dönüÅŸüm yapılacak. Kentsel dönüÅŸüm için sondaj çalışmaları ve akabinde yıkım iÅŸlemlerinin baÅŸlatılacak olması dolayısıyla bu alanda bulunan Rize ve Trabzon olmak üzere 2 il, 11 ilçe, 12 mahalle ve 72 köy olmak üzere 97 ayrı hatta hizmet veren Toplu Taşıma Merkezi de 1 Aralık 2020 tarihi itibariyle Sahil Dolgu alanında yapılan Toplu Taşıma Merkezine taşındı.



Rize Belediyesi ekipleri Toplu Taşıma Merkezinin sahil dolgu alanına taşınmasıyla kentsel dönüÅŸüme tabi tutulacak buradaki çalışmaları hızlandırdı ve durak alanlarının söküm iÅŸlemlerini tamamladı.



Toplu Taşıma Merkezine ulaÅŸmak için sahil dolgu alanına geçmekte zorlanacak vatandaÅŸları da düÅŸünen Rize Belediyesi, sahil dolgu alanından hareket edecek araçlar için Derepazarı-Trabzon ve Çayeli-Artvin güzergahı üzerinde cep durakları yerleÅŸtiriyor. Bu kapsamda Derepazarı-Trabzon istikametinde yolcu taşıyacak araçlar için Rize Belediye binası karşısında 5 adet durağın yerleÅŸtirme iÅŸlemlerini baÅŸlatan ekipler, aynı zamanda durak çevresinde peyzaj çalışmalarını da sürdürüyor. Belediye ekipleri Çayeli-Artvin istikametinde yolcu taşıyacak araçlar için de cep durak çalışmalarını sürdürüyor.



Öte yandan Rize Belediye BaÅŸkanı Rahmi Metin, kentsel dönüÅŸüme uÄŸrayacak alandaki esnaflarla toplantıda bir araya gelerek yapılacak çalışmalarla ilgili olarak esnafları bilgilendirdiÄŸi ve esnafların sorularını cevaplandırdığı öÄŸrenildi.



 



rize-kent-merkezinde-yapilacak-kentsel-donusum-nedeniyle-toplu-tasima-merkezi-sahil-dolgu-alanina-tasindi.-rize-belediyesi,-menderes-bulvari-guzergahi-uzerine-cep-duraklar-yerlestirdi-(1).jpgrize-kent-merkezinde-yapilacak-kentsel-donusum-nedeniyle-toplu-tasima-merkezi-sahil-dolgu-alanina-tasindi.-rize-belediyesi,-menderes-bulvari-guzergahi-uzerine-cep-duraklar-yerlestirdi-(20).jpg






Etiketler: duraklar
Bu haber toplam 828 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler