Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Muhtarlar Derneği Başkanına Koltuk Ağır Geldi

Muhtarlar Derneği Başkanına Koltuk Ağır Geldi
Çamlıbel Mahallesi Muhtarının işkurdan aldığı sekreteri Seçim zaferi şakınlığı ile Dernek Muhaliflerini kızdıracak iş yaptı.
02.11.2016 / 10:36


Muhtarlar DerneÄŸi BaÅŸkanı Sayın ErbaÅŸ'ın muhtarlığındaki iÅŸkurdan aldığı sekreteri Dernek seçiminden sonra zafer kazanmışçasına tebrik ederken verdiÄŸi pastaya yazdığı yazı dikkatten kaçmadı.Yazıda '' Geldikleri gibi gittiler '' yazısı Muhtarlar Dernek seçimini kaybeden ErbaÅŸ'a Muhalif Muhtarlara  yazılmış olduÄŸu görüldü.





Sosyal medyada ErbaÅŸa tepkiler çığ gibi yazılıyor.Dernek  87 üye Muhtardan oluÅŸuyor.45 imza verilerek olaÄŸanüstü seçim kararı alınmıştı.45 imza dernek yönetiminin yüzde elli biri ediyorken pastayı ve yazıyı göstere göstere paylaşımı kendisine yakıştırılmadı.Dernek normalde 126 üye muhtardan oluÅŸması gerekirken 39 Muhtar neden üye deÄŸil veya üye olmak istemiyor.



Yazıyı farkeden Muhtarımız tepkilerini yazarken sosyal medyada '' sen herşeye burnunu sokma '' diye Erbaş tarafından terslendi..







DerneÄŸin Muhalefet oranı yüzde 51 ise ve bunlara yazılan yazıyı gülerek kabul edip sosyal medyada paylaÅŸmıssa Dernek BaÅŸkanına yakışanı yapmalı.



Acaba ileriki günlerde istifa edecek mi ?






Bu haber toplam 2564 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler