Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

ÇAYKUR İşçisinin İkramiyeleri Banka Hesabına Yattı

ÇAYKUR İşçisinin İkramiyeleri Banka Hesabına Yattı
ÇAYKUR'da çalışan 11 bin 257 işçinin hesaplarına, 2015 yılı ikramiye alacağı olan 19 milyon 200 bin lira yatırıldı.
31.12.2015 / 08:48


Hak Ä°ÅŸ Konfederasyonuna baÄŸlı Öz Gıda Ä°ÅŸ Sendikası DoÄŸu Karadeniz Rize Åžube BaÅŸkanı Sultan Murat KaradaÄŸ, ÇAYKUR'da çalışan 11 bin 257 iÅŸçinin 2015 yılı ikramiyesi olan 19 milyon 200 bin liranın, hesaplarına aktarıldığını söyledi.



KaradaÄŸ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ÇAYKUR'da mevsimlik çalışan iÅŸçilerin yaÅŸ çay kampanyasının bitiminin ardından iÅŸ akitlerinin askıya alındığını hatırlattı.



Ä°ÅŸçilerin 2015 yılı son alacağı ikramiyelerin yılbaşından önce hesaplarına aktarılması için verdikleri çalışmanın sonlandığını ifade eden KaradaÄŸ, "Çalışan 11 bin 257 iÅŸçinin 2015 yılı ikramiyesi olan 19 milyon 200 bin lira alacağı ilgili banka hesaplarına aktarılmıştır. ArkadaÅŸlarımız yarından itibaren ikramiyelerini ilgili banka ÅŸubelerinden alabilecektir. Allah aileleri ile birlikte güle güle harcamayı nasip etsin" dedi.



KaradaÄŸ, mevsimlik iÅŸçilerin sürekli çalışması için gayretlerinin devam ettiÄŸini belirterek, "5620 sayılı yasanın kalkıp mevsimlik iÅŸçilerin sürekli çalışmasının önünü açmak için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Ayrıca mevsimlik iÅŸçilerin vergi yükünün hafifletilmesi birinci önceliklerimiz arasındadır. Bu konuda konfederasyonumuz elinden gelen mücadeleyi ortaya koymaktadır" diye konuÅŸtu.







Etiketler: çaykur işçi
Bu haber toplam 1904 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler