Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

SAHUR VAKTÄ° SÃœRPRÄ°Z ZÄ°YARET

SAHUR VAKTÄ° SÃœRPRÄ°Z ZÄ°YARET
Vali Ersin Yazıcı, beraberinde Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı ile birlikte Cumhuriyet Polis Merkezinde görevli polislerle sahur yaptı.
02.07.2015 / 13:38

Kentte güvenliÄŸi saÄŸlamak amacıyla gece görevli olan polisleri ziyaret eden Vali Yazıcı, burada polislerin kurduÄŸu sahur sofrasına misafir oldu.





Burada konuÅŸan Vali Yazıcı,  emniyet görevlileriyle sahurda bir araya gelmek istediklerini belirterek, " Emniyet teÅŸkilatımızın asayiÅŸ birimi Rize'de görevini 24 saat sürdürüyor. Polisimiz baÅŸta vatandaşımızın can ve mal güvenliÄŸi olmak üzere halkımızın güvenliÄŸini saÄŸlayan bir birimimizdir.


 Rize ilimizde de halkımızın birlik ve beraberlik içerisinde, huzur ve güven ortamı içerisinde yaÅŸamasını saÄŸlamak adına fedakârca görev yapan polisimiz, her zaman halkla iç içe olmaya özen göstermektedir.   Polisimizi ziyaret ederken sahur programında birlikte olalım istedik. GüvenliÄŸimizi tesis etmeye çalışan güvenlik teÅŸkilatımıza hayırlı sahurlar diliyorum." dedi.


Vali Ersin Yazıcı, yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Cumhuriyet Polis Merkezinde de incelemelerde bulundu.




 







Bu haber toplam 2374 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler