Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Vali Yardımcısı Yerinde Durmak Bilmiyor

Vali Yardımcısı Yerinde Durmak Bilmiyor
Rize özel idare genel sekreterliğine görevlendirilen Vali yardımcısı Sayın Şefik Aygöl yerinde duramıyor.
25.02.2015 / 09:03


  Göreve gelmesiyle Rize Özel Ä°darenin ÅŸeklini deÄŸiÅŸtiren, Rize'nin Köy'lerine hizmet veren Ä°l ve Ä°lçelerin tüm ÅŸantiyelerinde tertip düzen saÄŸlayan , Ä°ÅŸ takibini bizzat kendi yapan, Rize'de Vatandaşın ayağına giden Vali yardımcısı Åžefik Aygöl.







 Genel Sekreterimiz ; Küçükle küçük ,hasta ile kederde ,yabancıyla vatansever,sporcu ile atletik her ortamda kendinden emin bir ÅŸekilde , görevini ifa ediyor.GittiÄŸi heryerde kendini sevdiriyor.AktifliÄŸi ön plana çıkıyor.











  









Bir zamanlar muhtar bile olamayan ve ÅŸimdi Türkiye Cumhuriyeti Reis'i CumhurbaÅŸkanı'nın SöylediÄŸi , '' Koltukta oturan yöneticiler istemiyoruz , Milletin ayağına giden yöneticiler istiyoruz'' diyen ve görevini böyle güzel yapan sayın Vali yardımcısı ve Rize Özel Ä°dare Genel Sekreteri Åžefik Aygöl beyefendiye HABERGUNDOGDU.COM olarak yaptıklarına destek veriyor ve baÅŸarılar diliyorum.






Bu haber toplam 2499 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler