Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

BekaroÄŸlu Sonunda Yerini Buldu

BekaroÄŸlu Sonunda Yerini Buldu
Son yerel seçimlerde Saadet Partisi'nden Rize Belediye Başkan adayı olan Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu CHP’ye üye oldu.
03.09.2014 / 13:22


CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu tarafından Parti Meclisi üyeliÄŸine davet edilen Prof. Dr. Mehmet BekaroÄŸlu , daveti kabul ederek CHP’ye üye oldu.



CHP Fındıklı Ä°lçe BaÅŸkanı M. Oktay Büyüklü yaptığı açıklamada, BekaroÄŸlu'nun CHP Fındıklı TeÅŸkilatı'na geldiÄŸini ifade ederek, "Sayın Mehmet BekaroÄŸlu bugün bizi arayarak partimize üye olmak istediÄŸini söyledi. Biz de kendisini partimize üye yaparak üyelik formunu genel merkeze gönderdik. Mehmet BekaroÄŸlu'nun Parti Meclisi üyesi olması kesinlik kazanmış oldu” dedi.



Mehmet BekaroÄŸlu, son yerel seçimlerde Saadet Partisi'nden Rize Belediye BaÅŸkan adayı olmuÅŸtu.



BekaroÄŸlu 1999 seçimlerinde Fazilet Partisi listesinden Rize milletvekili seçilerek siyaset hayatına baÅŸlamıştı. 2009 yılındaki yerel seçimlerde Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayıda olan BekaroÄŸlu 2010 yılında kurulan Halkın Sesi Partisi’nin kuruculuÄŸunuda yapmıştı. BekaroÄŸlu son olarak 30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nden Rize Belediye BaÅŸkan adayı olmuÅŸtu.







Bu haber toplam 2067 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler