Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Zelkif Akgül'e Yabancı Basın İlgisi

Zelkif Akgül'e Yabancı Basın İlgisi
Rize de en çok çalışan aday olması ve kazanma ihtimali en yüksek aday olması sebebiyle yerli ve yabancı basın MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm.Dr Zelkif AKGÜL' ü seçim ofisinde ziyaret etti.
12.03.2014 / 09:58


Yabancı basından Alman-Ä°ngiliz-Amerikan basının ve Artı bir televizyonunun bulunduÄŸu ekibe röportaj veren Akgül, ülke politikaları ve yerel politika konularına deÄŸindi.



Projeler üzerinde ve Rize'nin yerel sorunları üzerinde sorularla giden röportajda Dr AKGÜL'e sorulan sorulardan biri ise 'Ne kadar oy almayı düÅŸünüyorsunuz' oldu.



Bu soruya ise 'Biz bu seçimde kazanmamız için ne oranda oy gerekiyorsa o oranda oy alacağız.' ÅŸeklinde cevap veren AKGÜL, ÅŸöyle devam etti; 'Biz Rize'ye sonradan gelmedik. Burada doÄŸduk, burada büyüdük ve burada yaşıyoruz. Åžehrimizin sorunlarını biliyoruz. Alamadığımız hizmetler ile burada komÅŸularımız ve hemÅŸehrilerimiz ile beraber maÄŸdur olduk.Biz hizmet almak istiyoruz. Bunu maalesef iktidar yapmadı. Ä°ÅŸ baÅŸa düÅŸtü ve bunu hep beraber yapacağız. 53 Projemiz ilimizin gelecek en az 30 yıllık ihtiyacını giderecek boyuttadır. Bunu yapacak finansal kaynağı da hesap ettik. Çalışmalarımız devam ediyor. Hiç durmuyoruz. Bize olan ilgi ve tevazu ile sandıktan baÅŸarı ile çıkacağımıza eminiz.' ÅŸeklinde konuÅŸtu.








Bu haber toplam 2235 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler