Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Başbakan ve Cumhurbaşkanı Rize Kitabında Yer Aldı

Başbakan ve Cumhurbaşkanı Rize Kitabında Yer Aldı
Rize’yi tanıtım amaçlı hazırlanan turizm kitapçıklarından bir tanesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Rize’de çekilmiş fotoğrafları kullanıldı.
21.02.2014 / 20:42


   Rize ValiliÄŸi tarafından hazırlanan Rize’nin kültür ve turizm varlıklarını tanıtıcı kitapçıklarda, "Rize’ye gelmek için 53 neden, doÄŸa aktiviteleri ve macera kenti Rize, konaklar kenti Rize, DoÄŸa ve tarihe yolculuk, Yaylalar kenti Rize, Buzul gölleri kenti Rize, Köprüler kenti Rize ve Åželaleler kenti Rize" isimli kitaplarının yapılan tanıtımlarında bir tanesinde, CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül ve BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın Rize’de çekilmiÅŸ fotoÄŸraflarının kullanılması dikkat çekti.



   Tanıtımı yapılan sekiz kitapçıktan “Rize’ye gelmek için 53 neden” isimli kitapçıkta 106. sayfada yer alan Rize’ye gelmek için 52. neden arasında gösterilen “Alabalık tanıtım kısmında BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın Rize’de çekilmiÅŸ bir fotoÄŸrafı kullanıldı. 26 AÄŸustos 2013 tarihinde Rize’nin ÇamlıhemÅŸin ilçesinde çekilmiÅŸ olan fotoÄŸrafta BaÅŸbakan ErdoÄŸan dereye alabalık bırakıyor.



b.20140221130742.jpg



Kitabın 94. sayfasında ise Rize’ye gelmek için gösterilen 46. neden olarak anlatılan çay bitkisinin tanıtımının yapıldığı bölümde CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül yer alıyor. 12 Haziran 2013 tarihinde çekilen fotoÄŸrafta CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül Rize’de kadınlar ile çay bahçesinde çay topluyor.



c.20140221131031.jpg







Bu haber toplam 2266 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler