Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize Belediyesi'nden İftar Çadırı

Rize Belediyesi'nden İftar Çadırı
Rize Belediyesi Ramazan ayının bereketini ve coşkusunu halkla beraber yaşamak adına vatandaşa vermiş olduğu yemek ikramlarına bu yılda devam ediyor.
08.07.2013 / 17:45


Rize Belediye BaÅŸkanlığı önceki yıllarda olduÄŸu gibi bu yıl da sahil dolgu alanında bulunan Kültür Park Restoranda iftar yemeÄŸi verme geleneÄŸini sürdürecek.



Sahil dolgu alanında hazırlıkları tamamlanan mekanda 9 Temmuz Salı günü akÅŸamı ilk iftar açılacak.



Aile ortamında kaynaÅŸmanın saÄŸlandığı iftar çadırına bu yıl ki ilginin geçtiÄŸimiz yıllardan daha yoÄŸun olması bekleniyor.





   Ramazan boyunca eÅŸiyle beraber orucunu vatandaÅŸlarla açmaya gayret gösteren Rize Belediye BaÅŸkanı Halil Bakırcı yapmış olduÄŸu açıklamada; “Bu yıl iftar yemeklerimizi burada vereceÄŸiz. Mekanımız hijyenik adeta lokanta ayarında bir hizmet veriyor. Ä°smi iftar çadırı fakat çadır görünümünü göremeyeceÄŸiniz bir mekan. Rizeli hemÅŸerilerimizin bizim heyecanımıza heyecan katmalarını bekliyor iftar yemeklerimize ve programlarımıza katılımlarını bekliyorum” dedi.






Bu haber toplam 2357 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler