Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize'nin BeÅŸ Vizyoner Projesi Belirlendi

Rize'nin BeÅŸ Vizyoner Projesi Belirlendi
AK Parti Genel Merkezi Ekonomi İşleri Başkanlığı Tarafından Organize Edilen ve AK Parti Rize İl Ekonomi İşleri Başkanlığı sekretaryasında Gerçekleşen Rize Kent Ekonomileri Forumu, AK Parti Rize İl Başkanlığının Ev Sahipliğinde Rize Ticaret Borsasında Gerçekleşti.
23.05.2013 / 11:59


AK Parti Genel Merkezi Ekonomi Ä°ÅŸleri BaÅŸkanlığı Tarafından Organize Edilen ve AK Parti Rize Ä°l Ekonomi Ä°ÅŸleri BaÅŸkanlığı sekretaryasında GerçekleÅŸen Rize Kent Ekonomileri Forumu, AK Parti Rize Ä°l BaÅŸkanlığının Ev SahipliÄŸinde Rize Ticaret Borsasında GerçekleÅŸti.

    Rize'yi ilk etapta 2023 ve daha sonralarına taşıyacak vizyoner projeleri belirlemek üzere Rize ticaret borsasında oluÅŸturulan atölye çalışmasına, AK Parti Rize Ä°l BaÅŸkanımız Hikmet Ayar, Rize Belediye BaÅŸkanımız Halil Bakırcı, ÇAYKUR Genel Müdürü Ä°mdat SütlüoÄŸlu'nun, Ä°l Genel Meclis BaÅŸkanı Hakan Gültekin,Ä°lçe Belediye BaÅŸkanları, ticaret odaları baÅŸkanları, ziraat odaları baÅŸkanları, sendika temsilcileri, iÅŸ adamları ve temsilcileri, meslek odaları temsilcileri, esnaf odaları baÅŸkan ve temsilcileri, sivil toplum kuruluÅŸları baÅŸkan ve temsilcileri, kanaat önderleri ve çeÅŸitli davetliler katıldı.

    2023 vizyoner projeler ve marka ÅŸehir Rize sloganlarını barındıran Rize Kent Ekonomi Forumunda açılış konuÅŸmasını GerçekleÅŸtiren AK Parti Rize Ä°l BaÅŸkanımız Hikmet Ayar  'yılda iki kez yapılmasını planladığımız bu güzel organizasyonun Rize'mize yüksek derecede fayda saÄŸlayacağına inanıyoruz' mesajını verirken "bu toplantıların amacı, kentin ekonomik hamlesine imkan saÄŸlayacak ve sistematik olarak desteklenebilecek vizyoner proje fikirleri geliÅŸtirmek, kentleri birer sosyo-ekonomik merkezler haline dönüÅŸtürebilmek, kentlerin potansiyellerini belirlemek ve harekete geçirmek, kentin rekabet kapasitesinin inÅŸasına yardımcı olmak, kent markası veya kent kimliÄŸi oluÅŸturmaya zemin teÅŸkil edecek ekonomik vizyon, perspektif ve hedeflerini geliÅŸtirmektir. Kısaca Kent Ekonomileri Forumu yerel potansiyelleri belirleme ve harekete geçirme hamlesidir. DiÄŸer bir deÄŸiÅŸle sivil inisiyatif hamlesidir. Bu baÄŸlamda Rize'mize son derece fayda saÄŸlayacak olan bu çalışmamızın devamını diliyor, tekrar toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ÅŸeklinde konuÅŸtu.





GerçekleÅŸen açılış konuÅŸmasının ardından Forumun  ModeratörlüÄŸünü yapan Rize Recep Tayyip ErdoÄŸan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Karamustafa, kent ekonomileri forumunun iÅŸleyiÅŸi ve amacını anlatan bir sunum yaptı.

     Daha sonra 8 farklı masa halinde ayrılan gruplar Rize Recep Tayyip ErdoÄŸan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Karamustafa'nın moderatörlüÄŸünde kendilerine verilen baÅŸlıkları baz alarak  ihtiyaç duyulan projeleri tasarlamaya çalıştılar.   

    OluÅŸturulan 8 farklı masanın bir sözcüsü ve bir raportörü oldu ve her masanın sözcüsü kendi masasının projelerini kürsüye çıkarak diÄŸer katılımcılara sundu.








Bu haber toplam 2565 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler