Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Temizlik İşçilerine Şüpheli Paket Eğitimi.

Temizlik İşçilerine Şüpheli Paket Eğitimi.
Son günlerde Terör örgütü’nün kanlı planları’nın artması üzerine Rize Belediyesi Temizlik işçilerine patlayıcı maddeleri konu alan bir seminer verildi.
16.02.2012 / 17:20


Rize Ä°l Emniyet MüdürlüÄŸü Terörle Mücadele Åžube MüdürlüÄŸü Bomba Ä°mha Ä°nceleme AmirliÄŸi tarafından Rize Belediyesi Temizlik iÅŸçilerine Patlayıcı Maddelerin tanımıyla ilgili verilen seminerde bomba çeÅŸitleri tanıtıldı.



Ä°skenderun’da kısa bir süre önce Belediye Temizlik iÅŸçilerinin bulmuÅŸ olduÄŸu el bombası’nın hareketli saatler yaÅŸatmasının ardından, olası bir tehlikeye mehil vermeden etkisiz hale getirilmesi sevindirici olmuÅŸtu. Benzer olayların Rize’de de yaÅŸanabileceÄŸi kuÅŸkusuyla yola çıkan Rize Ä°l Enmiyet MüdürlüÄŸü Bomba Ä°mha Uzmanları ilimizde görev yapan temizlik iÅŸçilerine vermiÅŸ olukları seminerde, bomba çeÅŸitlerini, görünümünün nasıl olduÄŸunu ve olası bir karşılaÅŸma anında ne yapacakları konusunda iÅŸçilere uygulamalı eÄŸitim verdiler.





Ä°lk olarak patlayıcı madde çeÅŸitlerini iÅŸçilere gösteren Bomba Ä°mha Uzmanları bu gibi durumla karşılaÅŸmaları halinde ilk yapacakları söz konusu ÅŸüheli paket ve maddeyi kesinlikle kurcalamamaları ve çevreye kimseyi yaklaÅŸtırmamaları, sonrasında 155 Polis Ä°mdat telefonundan ihbarda bulunmaları konusunda bilgiler verildi








Bu haber toplam 2374 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler