Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Adalet , Türkiye , Dünya..

CEMALETTÄ°N SAK
Ne nasıl doğru.Adalet var mı.Dünya da neler oluyor?
01.01.1970 / 02:00


Etrafıma bakıyorum.Öyle ÅŸeylerden kırılgan oluyoruz ki sonu kavga bazen ölüm bile olabiliyor.Oysa ki bu dünya öyle güzel ki!



Bugün Suriyede anestezi yapılmadan ameliyat yapılan çacuÄŸun videosunu  izledim.Süre ayet ne biliyorsa okuyup acısını dindirmeye çalışıyordu.



Peki suçu neydi?



Müslüman olmak mı Suriyeli olmak mı?



Suçlu biziz , sesi çıkmayan çıksada o çocuÄŸa sahip çıkamayan , kendince müslüman biziz.Arkamızdan konuÅŸulsa dedikodumuz yapılsa ahkam kesmekten bi harap oluruz.Ama söz konusu Suriyeli Çocuksa sadece üzgün ifadeli semboller sosyal medyada yapıştırırız.



Gerçek ÅŸu ki bana göre ADALET.



Ülkemizde de yok malesef.Eli kanlı teröristleri hapishanelerde yedirip içiriyoruz.Bir eli yaÄŸda balda.



Hırsızı arsızı , haini bakıyoruz içide.Birçok zarar verenler tatldeler sanki.Çıkınca aynı suçlerı iÅŸlemeye devam ediyorlar.



İdam gelmeli kısas gelmeli arkadaş.



Hırsızlık mı yaptı kesecen kolunu.Adam mı vurdu terörist olarak sallandıracaksın.Toz mu sattı , hapmı sattı sattığını ona yedireceksin.



Ama herşey lafta kalıyor malesef.



Vekil olursun Milletvekili maaÅŸları artsın mı hemen evet.Hemde gece yarısı.Emekli yüzde 3-4.



Çalışana ne demeli 570 baÄŸkur primi 1300 asgari ücret.Ev kirası 500 TL yi geçti arkadaÅŸ bir kilo zeytin 20 TL , 5 kilo zeytinyağı 35 TL.



Kuma gömülmüÅŸ kafaları bir çıkartın artık .Ne oluyorsa garibana.

Etiketler:
Bu yazi toplam 1844 defa okundu
Yazarın Diğer Yazıları
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler