Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

BAŞBAKAN BU İŞİ BAŞARACAK

CEMALETTÄ°N SAK
TARÄ°HE ADINI KALIN HARFLERLE YAZDIRACAK
01.04.2013 / 00:00


BaÅŸbakanımız sayın RECEP TAYYÄ°P ERDOÄžAN , TÜRKÄ°YE'nin o görkemli osmanlıya doÄŸru ilerletiyor.Toplumda konuÅŸulanlar Ak partiyi bitiriyor gibi gözüksede bu barış sürecini baÅŸarırsa tarihe ismini yazacaklar.



OSMANLI Ä°MPARATORLUÄžUNUN SINIRLARI





     Eski sınırlarımıza açılsak barış imparatorluÄŸu kursak daha iyi olmazmıydı?



   Bizler olan biteni gazete ve televizyonlardan ,ekonomistlerden dinlemeye anlamaya çalışıyoruz ve ona göre konuÅŸuyoruz.KonuÅŸmalarımız deÄŸiÅŸken olmaya baÅŸladıysa tahminim doÄŸru yolda olduÄŸumuzu gösteriyor.Etrafımızda bu kadar entrika varken,ekonomisi çöken ülke varken bizi teÄŸet geçmesi doÄŸru bir adımın ifadesidir.



     Devletimiz milyarlarca lirasını boÅŸa attı yıllarca.Terör belası kime yaradı? Silah tüccarlarına.Olan kime oldu türk ve kürt halkına.Tabiri buysa kardeÅŸ kardeÅŸe sıktırdılar.Devleti yöneten güçler ÅŸimdiye kadar kimin adamıydı? belirsiz, teröre destek veren ülkelere çalışıyor nemalanıyorlardı.



--Soruyorum 1923 ten buyana devlet Genelkurmayını hiç tutuklatmış mı?



--Ä°yi analiz etmek lazım ki Ak partiyi veya yöneticilerini sevmiyorsun diye veya bir baÅŸka partilisin diye doÄŸruyu deÄŸiÅŸtiremeyeceÄŸine de göre bu suçlar iÅŸlenmis ki tutuklu yargılanıyorlar.Bunların içinde kaçanlar yok mu?Neden gelmiyorlar da kaçıyorlar.Ülkemizin CumhurbaÅŸkanını zehirliyorlar ve yıllar sonra ortaya çıkmıyor mu?Bir çok milliyetçi devlet adamlarına suikast etmediler mi?



   Ülkemizin sınırları deÄŸiÅŸiyor.Bu iÅŸte baÅŸarısızlık ülkemize 50 sene geriye atacaktır.Aklı selim insanlarımızın süreci izlemesi iyi deÄŸerlendirmesi gerekmektedir.Türkiye uluslar arası devlevletler karşısında bu kadar itibar almış iken,ekonomisi devlet kasasında güçlenmiÅŸken sürece destek olmak gerekmektedir.2001 öncesi ülkemize bir bakın neler deÄŸiÅŸmiÅŸ.Bina temelleri atılıyor bitmiyordu.Yat limanları yapılıyor taÅŸları denize gömülüyordu.Örnek çook.Devlet maaÅŸ veremez durum da idi.Yapılanları göz ardı etmemek lazım.Halk olarak bizlerde etkilendik tabi.Fiyatlar deÄŸiÅŸti.Zamlar yapıldı.Ama dimdik ayaktayız.Her evde cocuÄŸuna kadar yeni telefonlar,herÅŸeyin yenisi tüketici olduk toplum olarak.Kabahati baÅŸkalarında arıyoruz.



   Bir evin kahvaltı masrafı para tutan.Kaçımız köyümüzde inek besliyoruz.KonuÅŸmaya gelince mangalada kül bırakmıyoruz.Çözüm yine bizde.



  Muhalefetinde gerçek deliller ile elde tutulur  belgeler ile muhalefet etmesi devlet kademesindekilere hakaret ederek deÄŸil insanlığa yakışır biçimde bir tutum benimsemesi gerekmektedir.



         Süreç devam  ediyor.Gün ola hayrola..

Bu yazi toplam 3310 defa okundu
Yazarın Diğer Yazıları
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler