Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

İktidarımız BOP’u çökertti! Aman İran dikkat! Ve İran’a dikkat!

Şefki Yılmaz
İktidarımız BOP’u çökertti! Aman İran dikkat! Ve İran’a dikkat!
07.09.2013 / 00:00


     Bismillahirrahmanirrahim 



     Yaratıcımız, YaÅŸatıcımız ve Yöneticimiz Allah’a savaÅŸ açan çağımızın modern firavunları, önce zulüm iÅŸgal ve sömürülerine engel gördükleri Cihan Devletimiz Osmanlı’yı yıktırdılar!Bunu, içimizdeki Ergenokon Çetelerinin ihanetleriyle gerçekleÅŸen  Birinci Cihan Harbiyle saÄŸladılar.Ve Osmanlının mirası üzerinde kurdurttukları Devletçiklerle, Kralcıklar oluÅŸturdular.  Ä°kinci Cihan Harbiyle  de Filistin topraklarını Siyonistlere peÅŸkeÅŸ çektirtiler!



    Yıllarca buralardaki halkları ve kaynakları içimizden seçerek atadıkları  kahyaları yoluyla sömürdüler. Dünya petrolünün yüzde yetmiÅŸine sahib OrtadoÄŸu ve Afrikayı savaÅŸlarla, iÅŸgallerle, sömürüyle aç, sefil ve yaÅŸanamaz bir cehennem yurduna çevirdiler.



    1999 yılında çıkarmayı planladıkları Üçüncü Cihan harbiyle de yeryüzü Siyonist hakimiyetini saÄŸlamayı hedefliyorlardı. Ama tüm planlarını birbir tatbik eden bu ÅŸeytani entrikacıların 3.hedefi tutmadı.Planları 1950’den itibaren baÅŸlıyan başını Merhum Åžehid Hasan el-Benna’nın çektiÄŸi siyasal ÅŸuurlanma ile yayılan ümmet bilinci ve Milli Åžuur hareketleriyle bozuldu!



    Planın tutmayacağını önceden gören Masonik odaklar  1991 yılında yeni bir planı devreye koydular; Büyük Orta DoÄŸu Projesi. Bu Åžeytani Proje Körfez Savaşından hemen sonra “Yeni Dünya Düzeni” dümeniyle, 6 Mart 1991’de Amerikan BaÅŸ Haydutu Bush tarafından Ä°lan edildi. Türkiye dahil otuz ülkenin bu projeye katılımları saÄŸlandı.



    Pakistan’dan Fas’a, Basra Körfezine, oradan Orta Asya’ya kadar yeniden sınırları deÄŸiÅŸtirme ve yönetimlere gözdağı vererek Ülkelerimizi tam kontrolüne alma amacını taşıyan bu Projenin zahiri aldatıcı hedefi “Krallıkları, despot yönetimeleri yıkmak ve yerine seçimle iÅŸbaşına gelecek yönetimleri Demokrasi yoluyla gerçekleÅŸtirmek” olarak belirlenmiÅŸti. Bugün ise  “Bahar Rüzgarı” patenti ile yeniden sahneye sürüldü. Zahiren bölge halklarının menfaatine gibi gözüken bu tuzaÄŸa maalesef bölgedeki ülke halkları düÅŸürüldü.



    BOP’un asıl hedefi!;Müslümanların ülkelerinde iç kargaÅŸalarla ve  mezhep kavgalarıyla yönetim boÅŸlukları oluÅŸturup, Ordularının kurtarıcı rolüyle o ülkeleri iÅŸgal etmek!Çıktıklarında da halkları birleÅŸmemek üzere birbirine düÅŸman edip iç savaÅŸaları devam ettirmekti.Bu sayede Zengin Petrol kaynaklarını tamamen kontrol altına almak!Ve Patronları Ä°saril’e OrtadoÄŸunun tamamını ve Ülkemizin Güney Anadolu Bölgesini kapsayan topraklarda Büyük Ä°srail Devletini kurdurmak!



    Bu planı ilk Afganistan ve Irak’ta uyguladılar. Åžimdilik BaÅŸarılı da oldular! Afgan ve Irak’ı iÅŸgal modelini tüm Proje kapsamındaki ülkelere “Bahar Rüzgarı kampanyalarıyla “ uygulamaya baÅŸladılar. Gizli planlarına göre Türkiye ve Suud taÅŸaronlukları sebebiyle en son yutulacak ülkelerdi!



Önce Tunus, Libya ve Mısır’da halkları, haklı isteklerle ayaklandırdılar. Başındaki zalim, hain kendi av köpeklerini de yok ettirdiler. Ama planları bu ülkelerde tutmadı elhamdulillah. Allah planlarını çok güvendikleri, eÅŸbaÅŸkan gördükleri Türkiye eliyle bozdu! Çünkü verilen rolü oynamakla görevli Türkiye, oyunlarını bozan yeni bir iktidara sahibti.!



Bu iktidar biçilen oyunu oynayan deÄŸil oyunları bozan rolüne girince kıyamet koptu! Türkiye sayesinde Mısır, Tunus ve Libya’da istikrar bozulmadı. Halk partilerini kurdu. Seçimini yaptı. Buralarda Filistinli Merhum Åžehid Hasan el-Benna’nın talebeleri iktidara gelince Nato güçleri Suriye’de çark ettiler! Önce Yezidi Esad rejimine karşı halkı ayaklandırdılar ama Rusya ve Çin’e müdahaleyi veto ettirerek, direnen halkları zalim Yezidi Esed’in kucağına terkettirdiler. Muhalif gücü yapayanlız bıraktılar. Hedefleri yıllarca uÅŸaklık görevini üstlenmiÅŸ Türkiye’deki oyunlarını bozan ülkemizdeki iktidarı cezalandırmaktı! Yıllarca düÅŸman oldukları Ä°ran ve Lübnan Hizbu.....!ile temasa geçerek  onları kullandılar.  Bir Türkiye-Ä°ran Savaşı çıkarmak ÅŸu anda bu ÅŸeytani güçlerin ana hedefi!



Mısır, Libya ve Tunus’ta planları tutmayınca, halkın kazanımlarını geri almak için bu hain odaklar ÅŸimdi bu üç Ülkeyi’de karıştırmaya devam ediyor! Halkların eliyle cezalandırdıkları Hüsnü naMübarek gibi kuklalarını tekrar iÅŸbaşına getirmeye baÅŸladılar!



Yıllarca Ä°ran, Türkiye, Suud ve Mısır’ı piyon olarak kullanan bu ÅŸer odaklar, Mısır ve Türkiye’yi elinden kaçırınca  ÅŸimdi Ä°ran’a daha da yanaÅŸtılar! Suriye’de  kimyasal silahla katledilen çocukların katilini cezalandırmak niyetiyle Akdeniz’e gelen 6.Filoyu iÄŸrenç pazarlıklarıyla durdurmayı ÅŸimdilik baÅŸardılar.Ä°ran ile Ä°srail’in, Amerika vasıtasıyla ile pazarlıkları hala devam ediyor!



Ä°ran, ırk ve mezheb taasubuyla bu plana balıklama atlarsa hem kendini hem tüm müslüman kardeÅŸ ülkeleri mahvedeceÄŸini mutlaka anlamalıdır. Kendisine vadedilen Ä°slam Ülkeleri OrtadoÄŸu LiderliÄŸi oltasına takılmamalıdır. Åžimdilik izin verilen  Irak ve Suriye üzerinde Ä°ran hakimiyeti oyununa kanmamalıdır.



Hepimiz Siyonizmin OrtadoÄŸudaki en büyük uÅŸakları ve kahyalarımız Åžah Rıza, Saddam, Kaddafi, Mübarek ve C.Ä°.A'nın Ülkemizdeki ÅŸubesi Özel Harb Dairesine baÄŸlı P.K.K. ve Ergenekon çetelerinin ve piyonları Darbeci Cuntanın çıkarları gereÄŸi ÅŸimdilik (!) nasıl cezalandırıldıklarını unutmamalıyız.



Ä°ran, zerre kadar Ä°srail karşıtı olduÄŸunda samimi ise  Yezidi Esadı Türkiye ile el ele vererek tasfiye etmelidir. Halkın seçimle iktidarını seçme özgürlüÄŸüne Hüseyni imanla destek vermelidir.Aman Ä°ran dikkat!ve Aman Ä°ran’a dikkat!



Türkiye’de ise bu oyunlara karşı duyarlı tüm partiler, sivil toplum örgütleri, tarikatlar cemaatlar, Alevi-Sunni, Türk-Kürt tüm yurttaÅŸlar birleÅŸmeliyiz. Büyük Orta DoÄŸu Projesi çarkına çomak sokan iktidarı desteklemeye devam etmeliyiz.



Çünkü Ä°ktidarımız Allah’ın yardımıyla gerçekleÅŸtirdiÄŸi akıllı siyasetiyle  BOP’u (Büyük Orta DoÄŸu Projesini (Uyutma ve Yutma Projesini) ÅŸimdilik çökertti! Åžimdi ise  aman dikkat ! Başımıza Irak gibi belalar gelmesini istemiyorsak çok dikkatli olmalıyız. Hased, kin ve hırsımız aklımızı, Din ve Vatan sevgimizi kör etmemelidir. Ülkemizin Irak ve Suriye gibi karıştırılma planlarının yemi ve aleti olmamalıyız!



Gezi parkı dahil tüm aldatılmış toplulukları  ayaklandırma planlarının bu iktidarı cezalandırmanın bir baÅŸlangıcı olduÄŸunu anlamalıyız! O yalan ve iftira kampanyalarıyla aldatılmış toplulukları tatlı dille ve sohbetlerle uyarmaliyiz.



Yeni baÅŸlayacak ve çetin geçmesi planlanan bu zor süreçte Allah daim yar ve yardımcımız olsun. Amin

Bu yazi toplam 3439 defa okundu
Yazarın Diğer Yazıları
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler