Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

RİZEDE BİR ÇOK İŞYERİ ZARAR GÖRDÜ

RİZEDE BİR ÇOK İŞYERİ ZARAR GÖRDÜ
Ä°Åž YERLERÄ° SULAR ALTIN DA
25.09.2011 / 09:12


Rize'de bugün öÄŸle saatlerinden itibaren etkili olan saÄŸanak nedeniyle ÅŸehir merkezindeki birçok iÅŸ yerini su bastı. Bazı köy ve mahallelerde bir çok ev su altında kaldı.



sel-2.20110924201209..jpg



Åžehir merkezinde ise cadde ve sokaklar ile Karadeniz Sahil Yolu Menderes Bulvarı sular altında kalırken, söz konusu yollar araç trafiÄŸine kapatıldı. Trafik ise sahil yollnun 2. ve 3. ÅŸeridinden kontrollü olarak saÄŸlanıyor. Öte yandan Atatürk Caddesi üzeri Akbank kavÅŸağından itibaren yol yine araç trafiÄŸine kapatıldı.



sel-rize-4.jpg



Rize Belediyesi ekipleri tıkanan dereleri açma, itfaiye ekipleri ise çökme tehlikesi bulunan evlerde tahliye çalışmalarını sürdürüyor. ReÅŸadiye Mahallesi'nde ise DeÄŸirmendere mevkiindeki derenin taÅŸması dolayısıyla birçok ev ve iÅŸyeri sular altında kalırken bazı araçlardan suların sürüklemnesi sonucu yine sular altında kaldı.



sel-rize-2.jpg



sel-rize-7.jpg



sel-rize-1.jpg



Rize ValiliÄŸi ise oluÅŸturduÄŸu kriz masasıyla ÅŸehirde yaÅŸayan vatandaÅŸların can ve mal güvenliÄŸini saÄŸlamak için gerekli kurtarma operasyonlaryla yaÅŸanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirler alıyor.



sel.20110924201120..jpg



Rize'de ayrıca saat: 16.30'dan beri elektrik verilemiyor.



sel-rize-3.jpg






Etiketler: RÄ°ZE YAÄžMUR SEL
Bu haber toplam 2529 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler