Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

İmamoğlu’nun Kovid-19 testi pozitif çıktı

İmamoğlu’nun Kovid-19 testi pozitif çıktı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Kovid-19 testinin pozitif çıktığı ve hastanede tedavisinin sürdüğü bildirildi.
24.10.2020 / 15:29


Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye (Ä°BB) BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu'nun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi.



Ä°BB Sözcüsü Murat Ongun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Ä°BB BaÅŸkanımız Ekrem Ä°mamoÄŸlu'nun Kovid-19 testi pozitif çıkmıştır. Hastanede tedavi süreci baÅŸlayan BaÅŸkanımızın saÄŸlık durumu iyidir. Kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerini kullandı.



Ä°stanbul Valisi Ali Yerlikaya da Twitter hesabından, "Kovid-19 test sonucu pozitif çıkan Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Sayın Ekrem Ä°mamoÄŸlu'nu arayarak geçmiÅŸ olsun dileklerimi ilettim. Allah'tan acil ÅŸifalar dilerim." paylaşımında bulundu.



Öte yandan Ä°mamoÄŸlu daKovid-19 testinin pozitif çıktığını sosyal medyadan yaptığı paylaşım ve video görüntüsüyle paylaÅŸtı. BaÅŸkan Ä°mamoÄŸlu, paylaşımında "Covid 19 testim pozitif çıktı, tedavi sürecim baÅŸladı. SaÄŸlık durumum ÅŸu an iyi, ilgi gösteren herkese teÅŸekkürler. SaÄŸlığınıza ve önlemlere mutlaka dikkat edin, hepinizi seviyorum." ifadelerini kullandı.






Etiketler: imamoÄŸlu covid19
Bu haber toplam 1071 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler