Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Yıldırım-3 Ağrı Dağı harekatı başlatıldı

Yıldırım-3 Ağrı Dağı harekatı başlatıldı
Ağrı, Iğdır, Kars illerinde başlatılan operasyonda 1170 personel görev alıyor.
27.07.2020 / 15:41


Ä°ç güvenlik operasyonları kapsamında Yıldırım-3 AÄŸrı Dağı harekatı baÅŸlatıldı.



Terör örgütü üyelerinin sıklıkla kullandığı AÄŸrı, IÄŸdır, Kars illerini kapsayan bu operasyona 1170 personel katılıyor.



BÖLGE TAMAMEN TEMÄ°ZLENECEK



Önceki günlerde PKK'nın Kars grubunu tamamen yok eden Mehmetçik, geride kalanları da bölgeden temizlemeyi amaçlıyor.



JÖH VE PÖH'LER AÄžRI DAÄžI'NDA



Operasyon, Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı tarafından sevk ve idare ediliyor.



Ä°çiÅŸleri Bakanlığı'ndan da operasyona iliÅŸkin yapılan açıklamada "Bölücü terör örgütünü tamamen ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı deÄŸerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla AÄŸrı-IÄŸdır-Kars illerinde 'Yıldırım-3 AÄŸrı Dağı' Operasyonu baÅŸlatıldı. Bahse konu operasyonda, Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı sevk ve idaresinde; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluÅŸan bin 170 personel (86) operasyonel tim görev alıyor." denildi.






Etiketler: jandarma
Bu haber toplam 839 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler