Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Dikkat Sokağa çıkma kısıtlaması olacak

Dikkat Sokağa çıkma kısıtlaması olacak
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: 'LGS ve YKS saatlerinde sokağa çıkma kısıtlaması olacak' dedi.
18.06.2020 / 20:50


SaÄŸlık Bakanı Fahrettin Koca, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın Liselere GeçiÅŸ Sistemi (LGS) kapsamında gerçekleÅŸtirilecek merkezi sınav ile YükseköÄŸretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) yapılacağı günlerde gidiÅŸ ve dönüÅŸ saatlerinde yoÄŸunluk olmaması için sınırlı sokaÄŸa çıkma yasağı talimatı verdiÄŸini bildirdi. 



Bakan Koca, Twitter hesabından 20 Haziran'da düzenlenecek LGS kapsamındaki merkezi sınavlar ile 27-28 Haziran'daki YKS'ye iliÅŸkin açıklama yaptı.



Koca, "LGS ve YKS günlerinde saÄŸlanması gereken ÅŸartlar konusunda Bilim Kurulumuz tavsiye kararı aldı. Sınava gidiÅŸ ve dönüÅŸ saatlerinde dışarıda yoÄŸunluk olmaması, günün gençlere ayrılması için CumhurbaÅŸkanımız sınırlı bir sokaÄŸa çıkma yasağı yönünde talimat verdiler." ifadelerini kullandı.






Bu haber toplam 919 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler