Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Şehirler arası seyahat kısıtlamaları 1 Haziran'da bitiyor

Şehirler arası seyahat kısıtlamaları 1 Haziran'da bitiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, şehirler arası seyahat kısıtlamasının 1 Haziran'da sona ereceğini duyurdu.
28.05.2020 / 20:10


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;



SEYAHAT KISITLAMASI BÄ°TÄ°YOR



"Şehirlerarası seyahat sınırlaması 1 Haziran'dan itibaren tamamıyla kaldırılmıştır."



"Ülke genelinde 5 buçuk milyon vatandaşımıza karşılıksız yardım yaptık. Birçok yöntemle büyüklü küçüklü birçok iÅŸletmenin ayakta kalmasını saÄŸladık.



Vefa Destek Grupları, 6 milyon 240 binin üstünde talebe cevap verdi.



 



Halkımız yaptığı hiçbir fedakarlığın boÅŸa gitmediÄŸinden emin olsun.



Ülke ve millet olarak birliÄŸimizi beraberliÄŸimizi kardeÅŸliÄŸimizi dayanışmamızı güçlü tuttuÄŸumuz müddetçe Rabb'im bizlerin önünde nice kapılar açacaktır.



Aydınlık bir geleceÄŸin bizi beklediÄŸine yürekten inanıyoruz.



Kendimize güveniyoruz. Halkımıza ve devletimize güveniyoruz.



 



Bu süreçte milletimiz önüne kurulan tüm tuzakları birer birer bozarak, 2023 hedeflerine ulaÅŸma konusundaki kararlılığını göstermiÅŸtir.



27 Mayıs Türkiye'ye darbe virüsünün ilk girdiÄŸi tarihtir. Maalesef bu tarihten sonra darbe, cunta, muhtıra, bildiri veya darbe giriÅŸimi ÅŸeklinde demokrasimize yönelik pek çok saldırıyla karşı karşıya kaldık.



Vesayetin ayak oyunlarından darbe teÅŸebbüsüne, terör örgütlerinin saldırılarından ekonomik tetikçiliÄŸe kadar her yol denenmiÅŸ ama büyük ve güçlü Türkiye yolculuÄŸumuz engellenememiÅŸtir.



Kültür ve Turizm Bakanlığımızın düzenlediÄŸi Fetih Åžöleni kapsamında (Yarın) Ayasofya'da Fetih Suresi okunacak ve dualar edilecek."






Etiketler: korona virus
Bu haber toplam 989 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler