Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

İBB araçları Yenikapı'da

İBB araçları Yenikapı'da
İBB Başkanı İmamoğlu'nun verdiği talimat sonrasında belediye tarafından kiralanan tüm araçlar, Yenikapı'da toplanmaya başladı.
06.09.2019 / 12:35


Seçimler öncesinde Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi'ne ait 1.717 makam aracının olduÄŸunu söyleyen Ekrem Ä°mamoÄŸluYenikapı'da tüm araçları sergileyeceÄŸini söylemiÅŸti.



"Her ÅŸey çok güzel olacak" sloganıyla seçimleri kazandıktan sonra Ä°BB BaÅŸkanlığı koltuÄŸuna oturan Ä°mamoÄŸlu, tatil ve zam haberleriyle son günlerde gündemden düÅŸmedi.



TALÄ°MAT Ä°MAMOÄžLU'NDAN



EleÅŸtirilerin hedefi haline gelen Ekrem Ä°mamoÄŸlu, gece yarısı verdiÄŸi bir talimatla belediye bünyesindeki tüm araçların Yenikapı'da toplanmasını istedi.



400'E YAKIN ARAÇ VAR



Üzerinde Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi'nin logosu yer alan ve "Hizmet Aracı" ibaresinin bulunduÄŸu orta segment araçların sayısının 400'e yaklaÅŸtığı, ilk gelen bilgiler arasında.


"Her şey çok güzel olacak" sloganıyla seçimleri kazandıktan sonra İBB Başkanlığı koltuğuna oturan İmamoğlu, tatil ve zam haberleriyle son günlerde gündemden düşmedi. TALİMAT İMAMOĞLU'NDAN Eleştirilerin hedefi haline gelen Ekrem İmamoğlu, gece yarısı verdiği bir talimatla belediye bünyesindeki tüm araçların Yenikapı'da toplanmasını istedi. 400'E YAKIN ARAÇ VAR Üzerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin logosu yer alan ve "Hizmet Aracı" ibaresinin bulunduğu orta segment araçların sayısının 400'e yaklaştığı, ilk gelen bilgiler arasında.



Etiketler: ıbb
Bu haber toplam 1098 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler