Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Levent Keskin MHP Fındıklı Adayı

Levent Keskin MHP Fındıklı Adayı
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Rize Fındıklı Adayı belli oldu
21.01.2019 / 16:32


31 Mart’ta gerçekleÅŸecek seçimlerde Rize Merkez’de Cumhur Ä°ttifakı adayı Rahmi Metin’i desteklerken ilçelerin tamamında kendi adayı ile seçimlere katılacak.



Ä°l baÅŸkanlığından yapılan açıklama da bütün ilçelerin hizmetine talibiz denirken Fındıklı ilçesinde ise Levent Keskin’in belediye baÅŸkan adayı olarak belirlendiÄŸi dile getirildi. MHP Rize Ä°l BaÅŸkanı Ä°hsan Alkan 31 Mart’ta gerçekleÅŸecek seçimleri deÄŸerlendirerek “MHP olarak Rize merkezde olmazsa olmazımız olan Cumhur Ä°ttifakımızın adayı Rahmi Metin’i destekleyeceÄŸiz. Cumhur ittifakının kaybettiÄŸi yerde MHP’nin de kaybedeceÄŸi bilincinde olduÄŸumuzu çalışmalarımız neticesinde göstereceÄŸiz. Rize merkez dışında tüm ilçelerimizin ise yönetimine talibiz. Bu doÄŸrultuda Fındıklı ilçemizde de ÅŸehrimizin sevilen esnaflarından Levent Keskin’i MHP adayı olarak açıklamaktan mutluyuz” ifadelerini kullandı.






Etiketler: levent keskin
Bu haber toplam 5717 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler