Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Türkiyenin Gözü Musul ve Kerkükte

Türkiyenin Gözü Musul ve Kerkükte
Barzani Amerikalıları ağırladı Görüşmede, Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna yapmaya hazırlandığı operasyon ele alındı.
18.12.2018 / 16:38


Türkiye, Fırat'ın doÄŸusuna operasyon düzenleyerek, YPG terörüne son vermek istiyor. Buna karşın YPG'li teröristlere Irak'ın kuzeyinden destek geldi.Eski Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Lideri Mesut Barzani, Erbil'de üst düzey bir Amerikan heyetini ağırladı.



ABD’nin Suriye’deki stratejisi hakkında DEAÅž'la mücadele temsilcisi Brett McGurk ile görüÅŸen Barzani, "Suriyeli Kürtlerin geleceÄŸi konusunda endiÅŸeliyim" ifadelerini kullandı.



YPG Ä°LE PEÅžMERGE GÖRÜÅžÜYOR



Suriye Kürdistan Demokrat Partisi Üyesi Müslim Muhammed, IKBY'de eÄŸitim alan Suriyeli PeÅŸmerge komutanları ile terör örgütü YPG/PKK'lıların dün ABD’nin himayesinde Suriye'nin kuzeyinde gizli bir toplantı yaptığını söyledi.



Barzani Amerikalıları ağırladı



AA muhabirine konuÅŸan Suriye Kürdistan Demokrat Partisi Üyesi Müslim Muhammed, "Roj (Suriyeli) PeÅŸmergeleri komutanları ile PYD'liler, dün ABD'nin himayesinde Suriye'nin kuzeyinde gizli bir toplantı yaptı. Toplantıda Irak'taki Roj PeÅŸmergelerinin Suriye'nin kuzeyine dönüÅŸ meselesi ele alındı." dedi.



Barzani Amerikalıları ağırladı






Etiketler: barzani musul kerkük
Bu haber toplam 1716 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler