Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize’nin Ulaşım Yatırımları Değerlendirildi

Rize’nin Ulaşım Yatırımları Değerlendirildi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı başkanlığında Rize Belediyesi'nde gerçekleşen toplantıda Rize’nin ulaşım yatırımları değerlendirildi.
19.09.2018 / 08:17


AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Ä°l BaÅŸkanı Ä°shak Alim ve Karayolları 10. Bölge Müdürü Selahattin BayramçavuÅŸ, Rize Belediye BaÅŸkanı Prof. Dr. ReÅŸat Kasap’ı ziyaret etti. BaÅŸkan Kasap misafirlerini makamında ağırladı.



Daha sonra Belediye Encümen salonunda Karayolları 10. Bölge MüdürlüÄŸünün Rize’deki ulaşım projelerinin deÄŸerlendirme toplantısı gerçekleÅŸtirildi.



Encümen salonunda yapılan istiÅŸare toplantısına Karayolları 103. Åžube Åžefi Ercan Çiçek, Belediye BaÅŸkan Yardımcıları Mustafa Arıcı ve Saffet Kopuz ile AK Parti Ä°l BaÅŸkan Yardımcısı Abdullah OÄŸuz Hut da katıldı.



Toplantıda yürütülen ve projelendirilen karayolu projelerinin deÄŸerlendirilmesi yapıldı. Karayolları 10. Bölge Müdürü Selahattin BayramçavuÅŸ, proje çalışmaları hakkında encümen salonunda brifing verdi.



rize’nin-ulasim-yatirimlari-degerlendirildi-(1).jpgrize’nin-ulasim-yatirimlari-degerlendirildi-(3).jpgrize’nin-ulasim-yatirimlari-degerlendirildi-(4).jpgrize’nin-ulasim-yatirimlari-degerlendirildi-(6).jpg









Etiketler: ak parti
Bu haber toplam 1244 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler