Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

TSK Afrin'de YPG'yi vurdu

TSK Afrin'de YPG'yi vurdu
TSK'ya bağlı sınır birlikleri, YPG'nin Afrin'deki mevzilerini vurdu.
26.08.2017 / 17:28


Suriye sınırına gönderilen obüs ve tank yüklü tırlar Kilis'e ulaÅŸtı TSK'nın YPG'nin Afrin'deki mevzilerini ateÅŸ altına aldığı ileri sürüldü. Kilis'in sınır hattındaki karakollardan obüslerle YPG'nin Afrin'deki mevzileri vuruldu.



TSK Afrin'de YPG'yi vurdu



YPG MEVZÄ°LERÄ°NE TOP ATIÅžI YAPILDI



Top sesleri, Kilis kent merkezinden de duyuldu. Afrin kırsalı ve Marenez bölgesinde YPG mevzilerine çok sayıda atış yapıldı.



TSK Afrin'de YPG'yi vurdu



ÖSO KARADAN YPG'YLE ÇATIÅžTI



Özgür Suriye Ordusu'na (ÖSO) baÄŸlı birlikler de karadan YPG'ye yönelik operasyon baÅŸlattı. Azez kırsalında ÖSO ile YPG üyeleri arasında çatışma yaÅŸandı.






Etiketler: tsk afrin
Bu haber toplam 2221 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler