Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Çarpıcı Katar açıklaması.Neler Oluyor?

Çarpıcı Katar açıklaması.Neler Oluyor?
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, partisinin Denizli’deki bayramlaşma programında Katar’a verilen desteğe ilişkin bazı detayları açıkladı.
27.06.2017 / 11:43


Türkiye Cumhuriyeti güçlülüÄŸü gözünüze mi batıyor.Hala bu ülkeyi küçümsüyormusunuz? Kendinize gelin Ülkenize sahip çıkın.BoÅŸ yollarda adalet arayacağınıza , BoÅŸ iÅŸlere destek peÅŸinde koÅŸacağınıza el ele verip birliÄŸimiz ve adaletimizle Dünyada söz sahibi olmak varken kendi vatanınıza bu ihanet neden...



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın Katar krizinin başında "Bu konuyu vaziyet edinin, bu iÅŸ bu kadar deÄŸil, rahat deÄŸil" dediÄŸini aktaran Zeybekci, aynı akÅŸam Katar'ın ekonomi bakanıyla ilk defa telefon görüÅŸme yaptıklarını aktardı.



 



"BUGÜNE KADARKÄ° EN BÜYÜK HAVA TAÅžIMA OPERASYONU"



Zeybekci ÅŸöyle devam etti:



"Telefon görüÅŸmemizin detaylarını vermeyeceÄŸim. Ama durumlarının o kadar iyi olmadığını, hatta çok sıkıntılarının olduÄŸunu o anda öÄŸrendik. Ve ertesi gün sabah dünyanın en büyük hava yollarından bir tanesi olan Türk Hava Yolları'nın kargo uçakları ertesi sabah kardeÅŸlerimizin yanına gitti. Ertesi sabah oradaydılar. Åžu an itibarıyla dün gece saat 12.00 itibarıyla 121 tane kargo uçağı gitti bugüne kadar. Dile kolay dünyanın bugüne kadarki en büyük hava taşıma operasyonunu iki haftada yaptık. Bir gemi gitti arkasından yedi tane TIR gitti. Arkasından da bir gemi daha ve bugün uçaklar devam ediyor ve normalleÅŸiyoruz."



Ekonomi Bakanı Zeybekci, konuÅŸmasında Katar'a gönderilenlerin içeriÄŸinin ne olduÄŸuna dair bilgi vermedi.







Etiketler: qatar asker
Bu haber toplam 2066 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler