Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize'de Heyelan Can Aldı

Rize'de Heyelan Can Aldı
Rize'nin Pazar İlçesi'nde şiddetli yağış sonrası meydana gelen heyelanda yıkılan evinde altında kalan karı koca hayatlarını kaybetti.
18.10.2016 / 09:07




Rize'de etkili olan ÅŸiddetli yağış Pazar Ä°lçesi AktaÅŸ Köyü Ä°nce Mahalle'de bu gece saat 00:30 sularında heyelana yol açtı. Meydana gelen heyelanda Kemal DoÄŸan (60) ve Ümmiye DoÄŸan (58)'ın yaÅŸadığı ev heyelan altında kaldı.



image-20161018075353.jpeg



KomÅŸuların haber vermesi üzerine AFAD, Jandarma ve Rize Arama Kurtarma Ekibi (RÄ°KE) tarafından arama kurtarma çalışması baÅŸlatıldı.Pazar Kaymakamı Selçuk Arslan da arama kurtarma çalışmalarını yerinde takip etti. Sabah saatlerinde DoÄŸan çiftinin cansız bedenlerine ulaşıldı. Yaklaşık 25 yıldır evli olan çifti ölüm uykudayken yakaladı. DoÄŸan çiftinin çocukları bulunmadığı öÄŸrenildi. DoÄŸan çiftinin enkaz atından çıkartılan cansız bedenleri morga konulmak üzere ambulansla bölgeden alındı.



Pazar Kaymakamı Selçuk Arslan, heyelana dün gün boyu yaÄŸan ÅŸiddetli yağışların neden olduÄŸunu belirtti.



Rize’de Heyelan: 2 Ölü



Heyelan sonucu hayatlarını kaybeden Kemal DoÄŸan (60) ve eÅŸi Ümmiye DoÄŸan (58) çiftinin yarın öÄŸle vaktinin ardından AktaÅŸ köyündeki aile kabristanlığında defnedileceÄŸi bildirildi



Rize’de Heyelan: 2 Ölü



http://www.olay53.com/d/other/21-019.jpg









Etiketler: heyelan pazar
Bu haber toplam 2255 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler