Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

ÇAYKUR 2016 YAŞ ÇAY PARASINI ÖDEMEYE BAŞLADI

ÇAYKUR 2016 YAŞ ÇAY PARASINI  ÖDEMEYE BAŞLADI
Çay parası ödenmeye başlandı
14.06.2016 / 16:15


ÇAYKUR Genel MüdürlüÄŸü yetkilileri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 Mayıs'ta baÅŸlayan birinci sürgün yaÅŸ çay alımlarının sonlarına gelindiÄŸini belirterek, alımların günlük 400 ton seviyesinde devam ettiÄŸini söyledi.



Birinci sürgün alımları kapsamında üreticilerden, mayıs ayında 191 bin ton, haziran ayı içerisinde 38 bin ton olmak üzere bugüne kadar 229 bin ton yaÅŸ çay alındığını ifade eden yetkililer, beyaz çayda ise üreticilerin 85 kilogram satış gerçekleÅŸtirdiÄŸini kaydetti.



Buna karşılık 338 milyon lira üreticilerin hesaplarına yatırılmaya baÅŸlandı.







Bu haber toplam 2921 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler