Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize'de trafik zabıta amirliği kuruldu

Rize'de trafik zabıta amirliği kuruldu
TRAFİK ZABITA EKİBİ RESMİ GÖREVE BAŞLADI…
04.02.2016 / 18:13


Belediye BaÅŸkanı Prof. Dr. ReÅŸat Kasap, Sertifikalı 5 kiÅŸilik ekibin Emniyet MüdürlüÄŸü ile koordineli çalışacağını söyledi.



http://www.haber53.com/resimler/icerikler/109444.jpg



BaÅŸkan Kasap, “Trafik zabıta amirliÄŸinin” trafik düzeninin saÄŸlanması, kaldırıma park eden araçların kaldırılması gibi konularda görev yapacağını söyleyerek ÅŸu ifadelere yer verdi; Rize Belediyemiz bünyesine yeni kazandırmış olduÄŸumuz Trafik Zabıta AmirliÄŸi ekiplerimiz resmi olarak bugün itibari ile Rize sokaklarında denetim görevlerine baÅŸlamıştır. Bu görev için bünyemize yeni bir araç kazandırmış bulunmaktayız. Bu kapsamda Trafik Zabıta AmirliÄŸi bünyesinde görev yapacak olan 5 kiÅŸilik ekibimiz sorumlu oldukları görev çerçevesinde sertifikalı olarak bu görevi yürütmek üzere bugün itibari ile denetimlerine baÅŸladılar.



ÅžEHRÄ°N TRAFÄ°K DÜZENÄ°NÄ° SAÄžLAYACAK…



Seminere katılan Rize Belediyesi Trafik Zabıta AmirliÄŸi ekiplerine sertifikalarını takdim eden Rize Belediye BaÅŸkanı Prof. Dr. ReÅŸat Kasap, sözlerine ÅŸöyle devam etti; “Trafik Zabıta AmirliÄŸimizin görevlerinden kısaca bahsedecek olursak, ÅŸehir içerisinde Zabıta ve Emniyet MüdürlüÄŸü Trafik Åžube MüdürlüÄŸünün yapmış olduÄŸu bazı iÅŸleri bir araya getirerek çalışan bir birim olarak görev yapacak. Trafik Zabıta AmirliÄŸi ekiplerimiz Zabıta MüdürlüÄŸü ve UlaÅŸtırma MüdürlüÄŸümüze baÄŸlı olarak çalışacak. Åžehrin trafiÄŸi içerisinde özellikle kaldırımlarımızı iÅŸgal eden araçlarımızı uyarı noktasında görev alarak ceza yetkisi olduÄŸu alanlarda yetkisini kullanabilecek. Ağır tonajlı araçların ÅŸehir içerisine girip giremeyeceÄŸi konusunda kontroller yapabilecek. Bunun gibi birçok ÅŸehrin trafik düzenini bozabilecek alanlar üzerinde yetki kullanabilecekler” dedi.



Ä°LK SÄ°REN VE ANONSU BAÅžKAN KASAP YAPTI…



BaÅŸkan Kasap, Rize’nin daha yaÅŸanabilir kent olması yönünde çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. BaÅŸkan Kasap, açıklamasının ardından, Trafik Zabıta aracına binerek, Atatürk Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi güzergâhında ekiplerle birlikte kısa bir ÅŸehir turu attı. Megafonla halka yapmış olduÄŸu anons’da “ Sevgili hemÅŸehrilerim Trafik Zabıta AmirliÄŸi bugün itibarı ile hizmetinizdedir. Hayırlı olsun” diyerek uygulamayı vatandaÅŸlara duyurdu.






Etiketler: zabıta belediye
Bu haber toplam 3403 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler