Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

AK Kadrolardan TBMM Başkanı Kahraman'a ziyaret

AK Kadrolardan TBMM Başkanı Kahraman'a ziyaret
AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı ve beraberindeki heyet, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
11.12.2015 / 15:13


TBMM BaÅŸkanı Ä°smail Kahraman, AK Parti Rize Ä°l BaÅŸkanı Muhammed Avcı, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe baÅŸkanları ve belediye baÅŸkanlarını makamında kabul etti.



http://www.olay53.com/d/other/ak-kadrolardan-tbmm-baskani-ismail-kahramana-ziyaret-1.jpg



Heyete, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve AK Parti Kocaeli milletvekili Zeki Aygün eÅŸlik etti. Rize heyeti Kahraman'a yeni  görevinde baÅŸarılar dileyerek, Rizeli bir ismin TBMM BaÅŸkanı olmasından dolayı gururlu olduklarını ifade ettiler.



Ä°l BaÅŸkanı Muhammed Avcı, Ä°smail Kahraman'ın meclis baÅŸkanı olmasından dolayı duyduÄŸu memnuniyeti dile getirerek, "Milletin nihai temsil makamı olan Türkiye büyük millet meclisi baÅŸkanlığında bir Rizelinin olması tüm hemÅŸirelerini ve bizleri  gururlandırmıştır." dedi.



TBMM BaÅŸkanı Ä°smail Kahraman da hemÅŸehrilerinin yapmış olduÄŸu ziyaretten dolayı duyduÄŸu memnuniyeti dile getirerek, teÅŸekkürlerini iletti.



Rize heyeti ayrıca Bilim, Sanayi ve Teknoloji  Bakanı Fikri Işık, SaÄŸlık Bakanı Dr. Mehmet MüezzinoÄŸlu, Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Ä°stanbul Milletvekili Hayati Yazıcı ve  Rize Milletvekili Hasan Karal'ı ziyaret etti.



http://www.olay53.com/d/other/ak-kadrolardan-tbmm-baskani-ismail-kahramana-ziyaret-3.jpg



http://www.olay53.com/d/other/ak-kadrolardan-tbmm-baskani-ismail-kahramana-ziyaret-4.jpg



http://www.olay53.com/d/other/ak-kadrolardan-tbmm-baskani-ismail-kahramana-ziyaret-2.jpg






Bu haber toplam 2337 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler