Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Öğrencilere yüzme eğitimi veriliyor

Öğrencilere yüzme eğitimi veriliyor
Rize'de başlatılan "Yüzen Okullar Projesi" kapsamında 246'sı kız 572 ilkokul öğrencisine yüzme eğitimi veriliyor.
20.11.2015 / 08:33


Valilik, Ä°l Milli EÄŸitim ile Gençlik Hizmetleri ve Spor müdürlüklerince yürütülen proje kapsamında, yüzme öÄŸrenen çocuklar ve ailelerinin katılımıyla Olimpik Yüzme Havuzu'nda program düzenlendi.



Vali Ersin Yazıcı, buradaki konuÅŸmasında, tüm çocukların spor yapması gerektiÄŸini söyledi.



Deniz kenarındaki bir kente "dünya çapında yüzücülerin yakışacağını" ifade eden Yazıcı, "Bu iÅŸi çok seven ve bu iÅŸte çok baÅŸarılı olabilecek yüzücülerimiz çıkacak. GeleceÄŸimizin teminatı ve ülkemizi emanet edeceÄŸimiz çocuklarımızın mutlaka bir branÅŸta spor yapmaları gerektiÄŸine inanıyorum. EÄŸitim ve spor ayrılmayan, birbirini tamamlayan iki parçadır" diye konuÅŸtu.



AK Parti Rize Milletvekili Osman AÅŸkın Bak ise Yüzen Okullar Projesi'nin çok güzel bir adım olduÄŸunu belirtti.





http://www.caytvhaber.com/uploads/FCK/aa_picture_20151119_6843083_high.jpg

Yüzmeyi bilmenin çok büyük önem taşıdığını vurgulayan Bak, ÅŸunları kaydetti:



"Kentimiz olimpiyat ÅŸampiyonlarıyla meÅŸhur. Neden denizcilerin ÅŸehri Rize'mizden ÅŸampiyonlar çıkmasın. Spora yapılan yatırımın önemini biliyoruz. Yazın bizi üzen pek çok haber alıyoruz. Denize giren çocuklarımızın boÄŸulması, bizi üzen bir olay. Burada çocuklarımız yüzmeyi öÄŸrenerek, denizle ve suyla mücadele etmesini öÄŸrenecek. Bu da ülkemiz için büyük kazanç."



Ä°lkokullardan 246'sı kız 572 öÄŸrenciye yüzme eÄŸitimi verilen proje kapsamında düzenlenen programa, Ä°l Garnizon Komutanı Albay Semih CoÅŸkun, Belediye BaÅŸkanı ReÅŸat Kasap, Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Ä°l Genel Meclisi BaÅŸkanı Mehmet Kazancı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Çelik de katıldı.



http://www.caytvhaber.com/uploads/FCK/aa_picture_20151119_6843089_high.jpg






Bu haber toplam 1925 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler