Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

BOZUK YOLLAR ASFALTLANIYOR….

BOZUK YOLLAR ASFALTLANIYOR….
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Fen İşleri Müdürlüğünün, Mahallelerde yol ve asfalt çalışmalarının belirli periyotlarda devam edeceğini bildirdi.
25.05.2015 / 15:08


Fen Ä°ÅŸleri MüdürlüÄŸü, Belediye sınırları içerisinde hizmetlerini çok yönlü olarak sürdürüyor.



http://www.rize.bel.tr/resimler/images/IMG_6218%2B%2B%2B.jpg



Bir ekibinde GündoÄŸdu bölgesinde seri ve yama asfalt dökmeye devam ediyor.

BaÅŸkan Kasap elinden geleni yaptıklarını pleyte olan kazanın bir haftalık gecikmeye uÄŸratması hedeflerinden ÅŸaşırtmadı.Acele etmeden çözüm üretmeye devam edileceÄŸini ifade etti.



Sayın BaÅŸkan Yardımcısı Ä°smail Soba asfalt dökümünü GündoÄŸdu bölgesinde kontrol etti.





TaÅŸlık köyü yolu olan Hamidiye Mahallesi Güzelsırt sokak asfalt döküldü.Asfalt dökümüzde ekipler ile çalışan ilgilenen TaÅŸlık köyü Muhtarı Cemalettin sak emeÄŸi geçenlere teÅŸekkür etti.








Bu haber toplam 6093 defa okundu
YORUMLAR
taÅŸlıklı: 
"bozdular yapacaklar elbet"
yahu kimi kandırıyorsunuz bu yol betondu su borularını geçirdiler yolu batırdılar senelerdir bozuk yoldan inip çıktık seçim geldi seçime 5 kala bozdukları yolu anca asfaltladılar. Muhtar, kendini bunda gösterme boşuna, sen taşlık yolunu tekpadan başla taşlık dağı gelin kayaya kadar bir hallet o zaman sana muhtar deriz.
27.05.2015 / 21:43
Ip Adresiniz:88.244.47.177
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler