Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize'de kamyonet su kanalına yuvarlandı 3 Yaralı

Rize'de kamyonet su kanalına yuvarlandı 3 Yaralı
Rize'nin Pazar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 3 kişi yaralandı.
14.03.2015 / 08:41


  Rize'den Fındıklı istikametine doÄŸru gitmekte olan Kadir Önder yönetimindeki 53 FD 364 plakalı kamyonet, Çayeli , Pazar arası Ä°kiztepe mevkiinde yoldan çıkarak bariyerin arkasına girdi.



Bariyerlein arkasından sürüklenen kamyonet yol bitiÅŸiÄŸindeki su kanalına yuvarlandı. Kazada yaralanan araç sürücüsü Kadir Önder ile araçta bulunan Betül Önder vatandaÅŸlar tarafından çıkarılarak olay yerine gelen ambulansla Pazar Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Yaralılardan durumu ağır olan Kadir Önder'in Rize'ye sevk edildiÄŸi belirtildi. Araç içerisinde sıkışan Osman Önder'e ise ilk müdahale Pazar Belediyesi Ä°tfaiye ve Pazar 112 acil servis ekipleri tarafından yapıldı. Olay yerine gelen çekicinin de müdahalesiyle sıkışan araç kapısı açıldı. AKUT ekiplerinin de müdahale ettiÄŸi kazada araç içerisinde sıkışan Osman Önder çıkarılarak Rize EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesine kaldırıldı.



http://www.caytvhaber.com/uploads/FCK/Rize-Pazar-kaza.jpg



http://www.caytvhaber.com/uploads/FCK/Rize-Pazar-kaza1.jpg



Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı






Etiketler: kaza trafik
Bu haber toplam 2232 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler