Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize Belediyesi’nin Asfalt Üretimi 3 Katına Çıkıyor

Rize Belediyesi’nin Asfalt Üretimi 3 Katına Çıkıyor
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın belediyeye kazandırdığı yeni asfalt üretim plenti sayesinde saatlik üretim 60 tondan 200 tona çıkacak.
10.03.2015 / 17:50


Rize Belediye BaÅŸkanı Prof. Dr. ReÅŸat Kasap’ın çabalarıyla alımı gerçekleÅŸtirilen yeni asfalt üretim plenti sayesinde saatlik 60 tonluk olan asfalt üretimi saatte 200 tona çıkartılacak.



http://www.olay53.com/images/other/kasap-a.jpg

Yeni sistem sayesinde dünya standartlarına uygun ÅŸekilde asfalt üretimi yapılacak. Yaklaşık olarak 3 buçuk milyon TL’ye malolan asfalt üretim plenti, 15 gün içerisinde tam kapasite olarak hizmet vermeye baÅŸlayacak.
SıvılaÅŸtırılmış doÄŸalgazla çalışan ve çevreye olan zararı minimum seviyede olan asfalt plentinin, gaz salınım emisyon ölçümleri uzman ekiplerce düzenli olarak yapılacak. Yeni tesisin ses yalıtımı sayesinde çevreye yayılan gürültü asgari seviyeye indirilmiÅŸ olacak.

DAHA Ä°YÄ°YE ULAÅžMAK Ä°ÇÄ°N ÇALIÅžIYORUZ

BaÅŸkan Kasap tesisteki incelemesinde yaptığı açıklamada, “Göreve baÅŸladığımızdan bu yana ekip olarak, belediyemiz ve ÅŸehrimizi ilgilendiren konularda daha iyiye ulaÅŸmak için adımlar atıyoruz. Daha önce varolan asfalt plentimiz yaklaşık 15 yıllık kullanım süresini dolduran ve tamamen kullanım dışı olan bir sistemdi. Yeni bir plent sistemi kurduk. Yaklaşık olarak 3 buçuk milyon Tl’ye maloldu, çevre düzenlemesiyle birlikte 4 milyon tl’ye yaklaÅŸacağı tahmin edilmektedir” dedi.



SAATTE 200 TON ASFALT

BaÅŸkan Kasap üretimi arttırdıklarını vurgulayarak, ”Üretim kapasitesi saatte 200 ton civarındadır. Eski tesisin üretim kapasitesinin yaklaşık olarak 3 katı durumdadır. Åžu anki tesisimiz sadece Rize Belediyesi sınırları içerisinde sınırlı kalmayıp talep olduÄŸu taktirde Rize’nin tamamına hizmet edebilecek durumdadır” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

BU YAZ TAM KAPASÄ°TE ÇALIÅžILACAK

Yeni tesis sayesinde planlanan çalışmaların aksatılmadan yapılacağını söyleyen BaÅŸkan Kasap, ”Önümüzdeki 15 gün içerisinde bu sistemin kurulumu tamamlanacaktır. Geçen yıl planladığımız ama gerçekleÅŸtiremediÄŸimiz yol ve asfalt çalışmalarını en kısa zamanda tamamlayıp ÅŸehrimizi daha da iyi bir noktaya taşıyacağız. Kapasitemiz çerçevesinde ful çalışarak planladığımız asfalt çalışmalarımızı yaz sezonunda tamamlayacağız” dedi.



http://www.olay53.com/images/other/3.20150310144014.jpg



ÇEVRE DOSTU TESÄ°S

Dünya standartlarında bir tesis kurduklarını belirten BaÅŸkan Kasap, “Tesisimizin en önemli özelliklerinden birisi de çevre dostu olmasıdır. Yapmış olduÄŸumuz bütün çalışmalarda buna dikkat ediyoruz. Bu tesis dünya standartlarında var olan sistemler arasında en iyilerinden bir tanesidir. Rize’mize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.



http://www.olay53.com/images/other/211.20150310144128.jpg






Bu haber toplam 2102 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler