Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Özel'den Bahçeli’ye sert cevap!

Özel'den Bahçeli’ye sert cevap!
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Devlet Bahçeli’nin kendisine yönelik söylediği sözlere ilişkin, 'Devlet Bahçeli’nin şahsıma yönelik sarf ettiği yakışıksız sözleri kişiliğine ve savunduğu fikirlere yakıştıramadım' dedi.
25.02.2015 / 09:06


Genelkurmay BaÅŸkanı Orgeneral l'in açıklaması ÅŸöyle:

"24 Åžubat 2015 tarihinde, MHP Genel BaÅŸkanı’nın, partisinin TBMM’deki Grup Toplantısında ÅŸahsıma yönelik olarak sarf ettiÄŸi yakışıksız sözleri, kiÅŸiliÄŸine ve savunduÄŸu fikirlere yakıştıramadığımı, kendisinin siyasi kiÅŸiliÄŸi nedeniyle polemiÄŸe girmek istemediÄŸimi, 46 yıldır Yüce Türk Milletine ve onun Milli Ordusuna hizmet etmiÅŸ bir kiÅŸi olarak benim vatan-millet-bayrak ÅŸuurumu sorgulama hakkının olmadığını düÅŸünüyor ve Yüce Türk Milletinin takdirlerine sunuyorum." 






Bu haber toplam 1740 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler