Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Hasan Karal Köy Köy Dolaşıyor

Hasan Karal Köy Köy Dolaşıyor
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Köylerin sorunlarını yerinde tespit etmek için nokta ziyaretleri yaptıklarını söyledi.
06.09.2011 / 12:05


AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, köy ziyaretlerini sürdürüyor. Her gün farklı ilçe, belde ve köylerde hemÅŸerileriyle bir araya gelen AK Parti Rize Milletvekili Hasan karal, Düzköy, Pehlivantaşı, Ortapazar ve Selimiye bölgesini ziyaret ederek, vatandaÅŸlarla sohbet etti.



Karal, beraberinde AK Parti Rize Ä°l BaÅŸkanı Hikmet Ayar, Ä°l Yönetim Kurulu üyeleri, merkez ilçe teÅŸkilatı ve partililerle birlikte Düzköy, Pehlivantaşı, Ortapazar ve Selimiye bölgesini ziyaret etti.



karal.20110905082811..jpg



VatandaÅŸlarla birlikte çay içerek sohbet eden Milletvekili Karal, köylülerin sorunlarını dinledi.



Pehlivantaşı, Ortapazar, Düzköy ve Selimiye bölgesini ziyaret ettiklerini ifade eden Karal, ‘’Bundan sonrada benzer ziyaretlerimiz zaman zaman Rize’mizin farklı bir bölgesinde devam edecektir. ‘’dedi.



karal-2.20110905082921..jpg



Karal, seçim sonrasında köyleri tek tek ziyaret etmeye çalıştıklarını belirterek, ‘’Köylerimizin sorunlarını yerinde tespit etmek için nokta ziyaretleri yapıyoruz. Ä°l genel meclis üyelerimiz ve il teÅŸkilatımız bizimle beraber programlara katılarak sorunları yerinde gözlüyorlar. Çözüm için hep birlikte gayret gösteriyoruz. ’’diye konuÅŸtu.







Etiketler: hasan karal ak parti akp
Bu haber toplam 2786 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler