Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Peker'den Sultan Ahmet Bombacısı Yorumu

Peker'den Sultan Ahmet Bombacısı Yorumu
Sedat Peker; Sultanahmet saldırısı hakkında çok konuşulacak bir analiz yaptı.
07.01.2015 / 15:04


Muhalefet partileri hükümetin güvenlik reformlarına karşı çıkarak terör örgütlerini şımarttı.' dedi.



BERKÄ°N ELVANI GÜNDEMDEN DÜÅžÜRMEYENLER ÅžEHÄ°T KARAMANOÄžLU'na VEFASIZLIK YAPTI



Berkin Elvan'ın kafasına gaz kapsülü isabet etmesi sonucunda vefat etmesini gündemden düÅŸürmeyenler, aynı ilgiyi DHKP-C terör örgütü tarafından ÅŸehit edilen Burakcan KaramanoÄŸlu'na göstermediler.' dedi.



MHP'ye KARAMANOÄžLU ELEÅžTÄ°RÄ°SÄ°



Sedat Peker; 'Burakcan KaramanoÄŸlu'nun cenazesine katılan binlerce insan bozkurt iÅŸareti yaparken MHP, KaramanoÄŸlu'nun bizimle ilgisi yok diye açıklama yaparak vefasızlık örneÄŸi sergilemiÅŸtir.' dedi.



KARAMANOÄžLU'nun TEK HAYALÄ° AÄ°LESÄ°NE BÄ°R EV ALMAKTI



Sedat Peker; 'Burak Can kardeÅŸimizin hayali ailesine bir daire almakmış.Bunu semtindeki arkadaÅŸlarından öÄŸrenmiÅŸtim. Åžehit kardeÅŸimiz, Facebook sayfasına ÅŸehit edilmeden önce bana olan sevgisini belirten bir yazı da yazmış. KardeÅŸimin ÅŸahsıma duymuÅŸ olduÄŸu sevgiden dolayı son isteÄŸini gerçekleÅŸtirmenin bana düÅŸeceÄŸine inandığım için saygıdeÄŸer babasını tekrardan arayarak, eÄŸer kabul ederseniz ÅŸehit kardeÅŸimiz Burak Can'ın adına size bir ev almak isterim, bizde sizin evladınız sayılırız dediÄŸim için ve de ısrarlı bir ÅŸekilde üstelemem sonucu saygıdeÄŸer babası bu isteÄŸimi kabul etti.' dedi.



SEDAT PEKER'in AÇIKLAMASININ TAMAMI



Kıymetli Dostlarım,



Ülkemizde birçok ÅŸey normale dönmeye baÅŸlamışken, son günlerde sokakların karışması, cinayetlerin olması, polislerin Dhkp-c örgütü tarafından ÅŸehit edilmesi sadece peÅŸ peÅŸe tesadüfen geliÅŸen olaylar diye bizler tarafından algılanırsa bence büyük bir yanılgıya düÅŸmüÅŸ oluruz.



Saldırıyı üstlenen Dhkp-c örgütünün, Suriye tarafından yönlendirildiÄŸini, sokaktaki çocuklar dahi bilmekteyken, uluslararası dengeler yüzünden oraya müdahale edemiyoruz. Ancak Dhkp-c örgütünün Okmeydanı, Gülsuyu ve de Gazi mahallesinin bir bölümünde yerleÅŸik düzende olduÄŸunu televizyon seyreden, gazete okuyan bütün herkes zaten bilmektedir. Belki de sorulması gereken doÄŸru soru bu insanlara biraz fazla demokratik davranılarak acaba şımarmaları mı saÄŸlanmaktadır? Berkin Elvan isimli genç bir arkadaÅŸ, kafasına gaz kapsülü çarptığı için vefat etti. Aradan bunca zaman geçmesine raÄŸmen halen daha bütün medya kuruluÅŸlarında ismi anılarak, bazıları tarafından sembol hale getirildi. Genç ölümler her zaman gönüllerde acı bırakır. Bu kardeÅŸimize de Yüce ALLAH rahmet eylesin.



Oysaki Burak Can KaramanoÄŸlu isimli genç kardeÅŸimiz, 19 yaşındayken Okmeydanı'nda yine bu örgüt üyelerince ÅŸehit edilmiÅŸtir. Bu olay ilk birkaç gün basında yer bulmuÅŸ ancak daha sonra unutulmuÅŸtur. Okmeydanı'nda yaÅŸayan ÅŸehit kardeÅŸimizin cenazesine çelenk gönderdim. Daha sonra da ailesine haber göndererek taziye ziyareti yapmak istediÄŸimi söyledim. SaygıdeÄŸer babasıyla telefonla konuÅŸtum. Kendileri de çok mutlu olacaklarını söylediler. Hazırlığımızı yapıp ziyarete gideceÄŸimiz zaman birkaç devlet görevlisi tarafından ÅŸahsıma haber gönderildi. Onların istediÄŸi ortalığı karıştırmak, lütfen bu oyuna alet olmayın dendi. Devletimizin isteÄŸi bizim için her ÅŸeyden önemli olduÄŸundan bu ziyareti iptal ettim. Ziyarete kardeÅŸlerimi gönderdim. Burak Can kardeÅŸimizin Facebook sayfasında Milliyetçi dünya görüÅŸünün sembollerinin olmasından dolayı ayrıca da cenazesine katılan on binlerce insanın çoÄŸu, elleriyle Bozkurt iÅŸareti yaptıkları için gazeteler Burak Can kardeÅŸimiz için ülkücü olduÄŸunu yazmışlardı. Bunun akabinde MHP üst yönetimi de açıklama yaparak, bu ÅŸahsın parti teÅŸkilatımızla hiçbir ilgisi yoktur(Yani bizden deÄŸildir açıklaması yapmışlardır).Yani her zamanki gibi ne ölüye, ne diriye, ne de cezaevindekilere sahip çıkmama geleneÄŸini devam ettirmiÅŸlerdir. Bunun üzerine AK Parti, ÅŸehit Burak Can kardeÅŸimize sahip çıkıp, ismini basında devamlı dillendirince, hem ÅŸehitin ailesinin hem arkadaÅŸlarının hem de hemÅŸerilerinin bir anda sempatilerini kazandılar. Åžimdi bunu yazarak stratejik hatalarını yüzlerine vurduÄŸum için yine beni AK Partiye çalışmakla suçlayacaklar. Ancak bu kadar basit stratejik hataları neden yaptıklarıyla ilgili kendileriyle yüzleÅŸmeye yine gitmeyecekler.



Burak Can kardeÅŸimizin hayali ailesine bir daire almakmış.Bunu semtindeki arkadaÅŸlarından öÄŸrenmiÅŸtim. Åžehit kardeÅŸimiz, Facebook sayfasına ÅŸehit edilmeden önce bana olan sevgisini belirten bir yazı da yazmış. KardeÅŸimin ÅŸahsıma duymuÅŸ olduÄŸu sevgiden dolayı son isteÄŸini gerçekleÅŸtirmenin bana düÅŸeceÄŸine inandığım için saygıdeÄŸer babasını tekrardan arayarak, eÄŸer kabul ederseniz ÅŸehit kardeÅŸimiz Burak Can'ın adına size bir ev almak isterim, bizde sizin evladınız sayılırız dediÄŸim için ve de ısrarlı bir ÅŸekilde üstelemem sonucu saygıdeÄŸer babası bu isteÄŸimi kabul etti.



Hiç deÄŸilse ÅŸehit kardeÅŸimizin hayalini gerçekleÅŸtirebildim. Ailesine ev alınmasını saÄŸladım diye sevinirken, aynı örgüt tarafından ÅŸehit edilen vatan evlatlarını bugün televizyondan öÄŸrenince ne yapacağımızı bilmez halde üzüntülere gömüldüm. Åžehitlerimize Yüce ALLAH’tan rahmet, kederli ailesine, meslektaÅŸlarına, Türk milletine baÅŸsaÄŸlığı diliyorum.



Muhalefet partileri sadece hükümeti zorda bırakmak için çıkarılan güvenlik yasalarına karşı durarak, teröristlerin şımarmasını saÄŸlıyorlar. Bir taraftan polisin eli kolu baÄŸlı deyip oy devÅŸirmeye çalışırken, diÄŸer taraftan bu tip örgütlere karşı çıkarılan maddeleri,Anayasa Mahkemesi'ne götürerek kendilerince kurnazlık yapıyorlar.



Ülke güvenliÄŸini ilgilendiren konularda bence muhalif olunmaz. Bu tür yasalara destek olunur. Destek olunursa bu davranışın mükâfatını halk seçimde mutlaka verir. Ancak oy devÅŸirmek için bu tip hileleri yapanlara ise halk sandıkta cezasını mutlaka verecektir.






Etiketler: sedat peker
Bu haber toplam 2459 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler