Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni uçağı İstanbul'da

Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni uçağı İstanbul'da
Erdoğan için sipariş edilen Airbus 330-200 tipi uçak İstanbul'a geldi.
29.08.2014 / 09:31


CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan için 2,5 yıl önce sipariÅŸ edilen ve ABD'deki modifikasyon iÅŸlemleri tamamlanan Airbus 330-200 tipi uçak, Ä°stanbul'a geldi.



 



 



TC-ANA uçağının menzilinin okyanus aşırı uçuÅŸlarda yetersiz kalması ve ihtiyaca cevap verememesi üzerine ErdoÄŸan için 2,5 yıl önce sipariÅŸ edilen geniÅŸ gövdeli, uzun menzilli Airbus 330-200 tipi, TC-TUR tescilli uçak, saat 06.40'ta Ä°stanbul Sabiha Gökçek Havalimanı'na iniÅŸ yaptı.









Etiketler: yeni uçak uçak
Bu haber toplam 3315 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler