Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize Valisinden Basın Grubuna İftar

Rize Valisinden Basın Grubuna  İftar
Rize Valisi Ersin Yazıcı, “Basın Bayramı” dolayısıyla Rize'de görev yapan basın mensuplarına iftar yemeği verdi.
26.07.2014 / 10:02


   Rize’de görev yapan internet haber sitesi temsilcileri, televizyon, ajans ve  gazete ile kurumlarda çalışan basın servisi görevlileri, Vali Ersin Yazıcı’nın ev sahipliğinde Merkez Öğretmenevinde düzenlenen iftarda buluştu.



  Vali Ersin Yazıcı burada yaptığı konuşmada, “İlimizde ve bölgemizde duyarlı, sorumlu ve özverili şekilde görevini yerine getiren değerli basın mensupları nezdinde tüm basın çalışanlarının “24 Temmuz Basın Bayramını” kutluyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyorum. 24 Temmuz Basın Bayramı'nın Ramazan ayına denk gelmesiyle bu akşam iftarda sizlerle beraber olmak istedik.





   Vali Yazıcı, konuşmasına şu şekilde devam etti; “İlimizde görev yapan basın mensuplarının da sorumluluk bilinciyle, zor koşullarda, özveriyle yaptıkları çalışmaları takdirle karşılıyor, ilimizin her alanda tanıtılmasına, gelişmesine ve potansiyelinin ortaya çıkarılmasına büyük katkı sağladığına inanıyorum. Rize’mizin ülkemizde her alanda üst sıralarda yer alması yönünde ortaya koyduğumuz projelerimizde bizlerle birlikte hareket eden Rize basınının yansız, ilkeli, açık ve hür yayın anlayışını benimsemesi ve bundan taviz vermemesi takdire şayandır. Bu konuda üzerlerine büyük görevler düşen basınımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da İlimizin hak ettiği yere ulaşmasına önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Halkın ortak sesini doğru ve ilkeli habercilik anlayışıyla dile getirip, kamuoyunun beklentilerini yansıtmak suretiyle çalışmalarımıza önemli katkılar sağlayan basın mensuplarıyla, el ele vererek hep birlikte ilimiz için en iyi hizmetleri vermeye devam edeceğiz. Fikir özgürlüğünün önündeki en önemli engellerden biri olan sansürün kaldırılmasının 106. yıldönümü nedeniyle, İlimizde görev yapan tüm basın çalışanlarının bu önemli gününü bir kez daha yürekten kutluyorum.”










Etiketler: rize basın haber
Bu haber toplam 2540 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler