Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

AK Parti Ailesi Ä°lk Ä°ftarda Bir Araya Geldi

AK Parti Ailesi Ä°lk Ä°ftarda Bir Araya Geldi
AK Parti Rize İl Başkanlığı Tarafından Bu Yılki Ramazan Ayının İlk İftarında Düzenlenen İftar Programıyla Birlikte AK Parti’de 12 Yıl Boyunca Geçmişten Günümüze Görev Almış Herkes Bir Araya Geldi.
29.06.2014 / 14:13


AK Parti Rize Ä°l baÅŸkanlığı tarafından seçkin düÄŸün salonunda düzenlenen iftar programına AK Parti Rize milletvekilleri Hasan Karal, Nusret Bayraktar, Rize belediye baÅŸkanı ReÅŸat Kasap, il yönetim kurulu üyeleri, Ä°l genel meclis baÅŸkanı Muhamed Avcı, kadın kolları gençlik kolları, merkez ilçe teÅŸkilatı belediye baÅŸkanları il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, eski belediye baÅŸkanları ve 12  yıl boyunca AK partide görev almış herkes katıldı.



Ä°ftar programın açılış konuÅŸmasını yapan il BaÅŸkanı Hikmet Ayar programa katılımlarından dolayı bütün katılanlara teÅŸekkür ederek, “KuruluÅŸundan Bugüne kadar patimizde görev yapmış olan ve halen görev yapmakta olan kardeÅŸlerim öncelikle davetimize icabet ettiÄŸiniz için hepinize teÅŸkilatı m adına teÅŸekkür ediyorum. Her ramazan iftar programı yapmaktayız ama bu ramazan bir farklılık yaparak ramazanın ilk gününde bir araya gelelim istedik ve çok da güzel oldu.  Bugün burada il yönetim kurlumuzu var. Ä°l kadın kolumuz, il genlik kollarımız,  merkez ilçe teÅŸkilatımız, belediye baÅŸkanlarımız il genel meclis üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz var. Partimizin kuruluÅŸundan buyana il yönetimimizde görev almış çok deÄŸerli kardeÅŸlerimiz var. Dolayısıyla 12 yıldan buyana var olan aile bir araya gelmiÅŸ durumda. Bu çok güzel bir tablo.” Ä°fadelerini kullandı   

Ramazan ayının ilk iftar sofrasında AK Parti Rize ailesiyle birlikte olmanın mutluluÄŸunu yaÅŸadığını dile getiren AK Parti Rize milletvekili Nusret Bayraktar ise, “ Bize bu mutluluÄŸu yaÅŸattığı için Allaha hamd ediyorum. Ä°nÅŸallah Ramazanın bereketine ve ramazanın maksadına uygun olarak ülkemizde ve dünyada mazlum ve Müslüman ülkelerin üzerine oynanan oyunlar bu vesile ile ters teper. Ülkemiz ve dünya üzerindeki oyunları biliyorsunuz. Åžu anda güncel olan en önemli konu 30 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk kez halkın oyuyla seçilecek olan cumhurbaÅŸkanı seçimleridir. Allah nasip ederse Salı günü cumhurbaÅŸkanı adayımızı açıklamış olacağız. Bu arada bize düÅŸen görev teÅŸkilatlarımızla birlikte oynanan oyunlara ve tuzaklara düÅŸmeden çalışmalarımızı sürdürmektir.   Ä°ngiltere, Ä°srail, Amerika ve dış dünya ülkelerini organize ettikleri ve paralel yapı ile birlikte senaryolarını kurdukları bir dönemdeyiz.  Nasılsa AK Parti’nin yüzde 50-55 oyu vardır dememden oyumuzu kullanmalıyız.” dedi.



http://www.caytvhaber.com/uploads/FCK/1(118).jpg



Son olarak konuÅŸan Hasan Karal ise ÅŸunları söyledi; “Allah tuttuÄŸumuz oruçları kabul eylesin, cenabı hak bizleri ramazan ulaÅŸtırdı. Ä°nÅŸallah birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu, kansız, üzüntüsüz, gözyaşı olmaksızın bir ramazanı tüm Ä°slam âlemine nasip eylesin.



http://www.caytvhaber.com/uploads/FCK/2(126).jpg



Dünyada kanın aktığı tek bölge Ä°slam dünyasıdır. Ä°slam dünyasındaki kan Ä°slam'ın düÅŸmanları tarafından açılan ateÅŸlerle veya top tüfeklerle beraber Müslüman Müslüman'ın kanını akıtıyor. Bu kadar acı olayların yaÅŸandığı bir coÄŸrafyadayız. Müslümanların birlik ve beraberliÄŸe ihtiyaçları vardır. Bir bucuk milyarlık Ä°slam dünyansın tek vücut olamaya ihtiyacı ve mecburiyeti  var.



http://www.caytvhaber.com/uploads/FCK/3(98).jpg



Ä°slam dünyasının büyük bir aÅŸkla ve sevgiyle ümit beslediÄŸi, dünyada gittiÄŸi her yerde tüm Müslümanların sorunlarını ifade eden ve dünyaya hak ve adalet dersi veren liderimiz Recep Tayyip ErdoÄŸan’a  sahip çıkacağız. Önümüzdeki günlerde adayımız açıklanacak. Bu zamana kadar 12 yıldan beri bizim eksiklerimizi, hatalarımızı, problemlerimizi BaÅŸbakanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan meydanlara çıkarak örttü ve kapattı.  Ä°lk defa onun bize ihtiyacı var. Ä°nÅŸallah biz onu birinci turda bu ülkenin baÅŸkanı seçmeliyiz”

Ä°ftar programının ardından il baÅŸkanı Hikmet Ayar belediye baÅŸkanları ilçe baÅŸkanları ve yönetim kurulu üyelerini bir araya gelerek bir toplantı gerçekleÅŸtirdi.



http://www.caytvhaber.com/uploads/FCK/4(74).jpg






Etiketler: ak parti rize
Bu haber toplam 3943 defa okundu
YORUMLAR
üretici: 
"mustahsilin sesi bu"
ye ye boğulasınız hakkımızharaam olsun gine şu çaykur ri ze merkez gündoğdu çay fab,dekara 20 kg dan kontejanla çay alımına başlamış bu mübarek ayın hürmetine kontejan olmamalıdır anca randevüye evet.
01.07.2014 / 11:55
Ip Adresiniz:88.231.98.45
temsilci: 
"ne haberi verilmiÅŸ yalannn"
Kusura bakmayın 2001 yılından 2007 yılına dadar köy temsilciliği yaptım ne haber verdiniz yalan söylemeyin bari...Kimseyi aramadınız..Ama seçim yakın yine kı....mızın dibinden ayrılmazsınız
29.06.2014 / 14:20
Ip Adresiniz:88.231.107.156
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler