Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

30 Martta Battık

30 Martta Battık
Deniz Baykal ve Muharrem İnce’den sonra Emine Ülker Tarhan da, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi: 30 Mart, hezimet oldu
19.04.2014 / 09:42


CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu, kadın milletvekilleri ile bir araya geldiÄŸi toplantıda yerel seçimleri deÄŸerlendirdi.        Toplantıda milletvekilleri daha çok kendi bölgelerinde seçim süreci boyunca gördükleri eksik ve yanlışlıkları anlatırken, en sert eleÅŸtiri ise Ankara Milletvekili ve eski CHP Grup BaÅŸkanvekili Emine Ülker Tarhan'dan geldi.



    Seçim sonuçlarını bir "hezimet" olarak nitelendiren Tarhan, "Ä°nsanlar nerede durduÄŸumuzu bilmediÄŸi için oy vermedi. Sosyal demokratız diyorsunuz, saÄŸa açılım yapıyorsunuz. Bu ikisini nasıl bütünleÅŸtireceÄŸiz. Bu parti solcu, ulusalcı olmak suçsa bunun izah edilmesi gerekiyor. Ben yargıçlık yaparken, bir hata yaptığım zaman hatalı karar verdiÄŸim zaman bunun hesabı sorulurdu. Seçimlerden aldığımız sonuç, baÅŸarısızlık ötesinde hezimet. Sorumlular hesabını vermeli" dedi.



CEMAATÄ°N HALK PARTÄ°SÄ° (CHP)

CHP'nin seçim süreci boyunca cemaate yakın bir görüntü verdiÄŸi imasında bulunan Tarhan'ın, "Seçimlerde belli bir tarafla son derece yakın iÅŸbirliÄŸi içinde göründük. Belki de deÄŸildik. Kesin bir dille de reddetmeliydiniz, tepki göstermeliydiniz. Ama böyle yapmadınız" dediÄŸi öÄŸrenildi. Önceki gün de CHP eski BaÅŸkanı Deniz Baykal ve Grup BaÅŸkanvekili Muharrem Ä°nce, Cemaat'le yapılan ittifak nedeniyle KılıçdaroÄŸlu'na tepki göstermiÅŸti.







Etiketler: chp emine tahran
Bu haber toplam 3744 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler